Impresionant! Trei generații pe covorul roșu: Cel mai tânăr are 39 de ani, cel mai vârstnic, 101 ani | GALERIE FOTO

Impresionant! Trei generații pe covorul roșu: Cel mai tânăr are 39 de ani, cel mai vârstnic, 101 ani | GALERIE FOTO

Actorul Michael Douglas, de 74 de ani, a primit o stea pe celebrul bulevard Walk of Fame, după 50 de ani de activitate. Steaua sa a fost amplasată chiar lângă cea a la fel de celebrului său tată, Kirk Douglas.

La eveniment, actorul a venit însoțit atât de soție, Catherine Zeta Jones ( o apariție cu adevărat răpitoare), cât și de tată, Kirk Douglas, și unul dintre copiii săi, Cameron, de 39 de ani. Practic, trei generații s-au reunit pe covorul roșu și, cu puțin noroc, ar fi putut fi chiar 4, din moment ce recent Cameron a devenit tatăl unei fetițe.

Michal Douglas a fost premiat astfel pentru întreaga sa activitate cinematografică. Actorul, care are deja două Oscaruri, a jucat în filme ca „Wall Street', „Fatal Attraction', „Basic Instinct', „Liberace' sau „Ant-Man', lista fiind însă cu mult mai lungă.

Michael Douglas nu e doar un actor de succes, el fiind și producător. Puțină lume știe că el a produs lungmetrajul „Zbor deasupra unui cuib de cuci/ One Flew Over the Cuckoo’s Nest' și numeroase filme independente.

Vezi și De 22 de ani sunt împreună. Dar știi cum s-au cunoscut Michael Douglas și Catherine Zeta Jones? Actorul era să-și rateze din start șansa, din cauza unei replici nepotrivite

Citește și: