Michael Bolton, despre cea mai mare dorință, dar și dezamăgire a sa. Cine este femeia celebră pe care a iubit-o profund

Michael Bolton despre marea sa iubire

Cântărețul Michael Bolton, cunoscut pentru piesele sale romantice și extrem de pasionale, se declară și în viața sentimentală un 'romantic incurabil'.

În ciuda naturii sale, nu a reușit încă să-și găsească perechea. Pe de o parte, afirmă el, nu și-a pierdut speranța, dar pe de alta admite că de fiecare dată sfârșește prin a fi dezamăgit.

'Sunt un romantic incurabil, până în măduva oaselor. Nu cred că există sentiment mai frumos decât să fii îndrăgostit. Cred în perechea supremă. Și apoi sunt dezamăgit', a declarat recent artistul în vârstă de 66 de ani.

Relația cu Nicollette Sheridan a durat aproape 18 ani

Michael Bolton a vorbit și despre cea mai lungă relație a sa, întâmplător sau nu aceasta fiind cu o fmeie celebră. 'Cea mai lungă relație de dragoste, cu întreruperi și împăcări, a durat aproape 18 ani și a fost cu Nicolette Sheridan. A fost puternică. Ea este minunată și amuzantă (…). A fost o atracție constantă între noi', a mai spus cântărețul.

Michael Bolton, care a fost căsătorit cu Maureen Mcguire în perioada 1975 – 1990, susține că se simte bine singur, dar în secret jinduiește să o întâlnească pe 'ea', jumătatea sa, pe care nu a cunoscut-o încă.

Admite că, de-a lungul timpului, a fost cuplat de priteni, a mers la întâlniri pe nevăzute și lucrurile nu au stat deloc așa de rău. Practic, nu a avut întâlniri dezastruoase, spune el, chiar dacă de fiecare dată s-a simțit ca la interviu – atât în postura de intervievator, cât și de intervievat.

Vorbind despre femeia ideală, Michael Bolton susține că aceasta trebuie să fie sinceră, să aibă umor (aceasta fiind o calitate extrem de importantă din punctul său de vedere).

Vezi și Cum au trecut anii peste Michael Bolton| GALERIE FOTO. Ce nu știai despre el

Citește și: