Tocmai pentru faptul că Laura Cosoi ne-a obișnuit cu atenția la detalii, a surprins aspectul tortului. Maroniu și nu prea apetisant la prima vedere, acesta a avut o formă neobișnuită, de șoarece.

O alegere neinspirată sau bizară, ar spune unii. În realitate, însă, în spatele acestei alegeri există o explicație, un simbol.

Vera-la-o-lunaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Explicația a fost dată chiar de Laura Cosoi pe Facebook, acolo unde a postat și mai multe fotografii de la prima aniversare a Verei: “O lună de la prima întalnire cu Vera, copilul lumină! Îţi multumim ca ne-ai ales, îţi mulţumim Rita bună că ţi-ai chemat aşa o surioară minunată! La mulţi ani, pui de om! Foarte fericiţi suntem că ai poposit în vieţile noastre!

Părinţii noştri nu ratau nicio aniversare, fie zi de naştere sau ziua numelui. Cu fiecare prilej nu lipsea nici masa în familie, sărbătorita avea farfuria înconjurată cu flori, acompaniată cu romanţele de rigoare, cântate de bunica mea, sau tortul. Încercăm să păstrăm şi noi obiceiul, că ce poate fi mai frumos dacă nu să fim împreună şi să ne bucurăm de aceste momente care oricum trec atat de repede!

Vera a împlinit o lună de viaţă! Te iubim! Să fii sănătoasă şi fericită! Tortul ei de azi a fost de fapt o prăjitură în formă de şoricel, pentru că la chinezi este anul şoricelului de metal’’.

Vezi și Laura Cosoi și-a dus fetița acasă. Anunțul făcut de vedetă

Citește și:

Kate Middleton și prințul William, apariție rară în public. Niciodată nu i-ai mai văzut așa

Chef Florin Dumitrescu a luat o decizie radicală. Anunțul tocmai a fost făcut!