Met Gala 2019: vedetele au defilat în rochii făcute la imprimanta 3D, un actor a venit îmbrăcat jumătate în femeie, jumătate în bărbat. Iată cele mai ciudate costumații

met gala 2019

Gala Met, eveniment monden caritabil care se desfășoară anual și care reunește spuma vedetelor, a adus pe covorul roșu celebrități de primă mână, în costumații futuriste, iar pe alocuri chiar ciudate.

De la un actor care a venit îmbrăcat jumătate în rochie, jumătate în costum, rochia din voal având asortat un bocanc, iar costumul bărbătesc un pantof cu toc, jumătate din față având barbă, iar cealaltă fiind machiată, până la o rochie realizată la imprimanta 3D, îmbrăcată de Nina Dobrev.

Kim Kardashian a purtat o rochie care dădea impresia că era udă, inspirată de Sophia Loren, la realizarea căreia s-a muncit 8 luni. Soțul ei însă, rapperul Kanye West, a venit îmbrăcat într-o jachetă de 38 de dolari și pantaloni simpli.

Lady Gaga a schimbat 4 ținute (care erau suprapuse, îmbrăcate una peste alta) în 15 minute, până când a rămas în lenjerie intimă, ea dând o adevărată reprezentație pe covorul roșu.

Jennifer Lopez a strălucit, ca de obicei, iar Katy Perry a fost nostimă, purtând ba un candelabru, ba un hamburger din plastic.

Surorile Olsen au defilat în rochii negre, din piele, cu volane, Alicia Keys a venit într-o rochie cu glugă, Naomi Campbell într-o rochie roz, vaporoasă, cu dresuri din dantelă, Gwen Stefani într-un body și o haină de blană albă, cu trenă,

O costumație inedită a avut și Jared Leto, care a apărut asemeni unui voievod, purtând un gen de rochie roșie, iar în mână un mulaj cu propriul cap.

Ediţia din 2019 a Metropolitan Gala a avut loc luni şi a fost prezidată de Lady Gaga, Serena Williams, Anna Wintour, Alessandro Michele, directorul de creaţie al casei Gucci, şi de cântăreţul britanic Harry Styles.

Vezi și Ținute spectaculoase la American Music Awards. Iată cele mai bine îmbrăcate vedete, dar și câteva ciudățenii | GALERIE FOTO

Citește și: