Mesajul dureros făcut public de Sarah Michelle Gellar după ce prietena ei Shannen Doherty a dezvăluit că a fost iar diagnosticată cu cancer

Mesajul dureros făcut public de Sarah Michelle Gellar după ce prietena ei Shannen Doherty a dezvăluit că a fost iar diagnosticată cu cancer

Vestea tristă dată de Shannen Doherty că boala a recidivat și a fost diagnosticată din nou cu cancer la sân în stadiul IV a șocat pe toată lumea , iar actorii de la Hollywood au început imediat să reacționeze. Printre aceștia se numără și actrița Sarah Michelle Gellar, care i-a transmis un mesaj emoționant lui Doherty.

 

Shannen Doherty, celebră pentru rolul Brendei din „Beverly Hills, 90210', a dezvăluit în direct într-un interviu pentru Good Morning America, că a recidivat cancerul. Ea a izbucnit în lacrimi și susține că suferă de o formă foarte agresivă și deja se află în Stadiul IV și nu știe dacă mai are de trăit doar câteva zile sau luni. La scurt timp după anunțul ei teribil, buna ei prietenă Sarah Michelle Gellar, starul din „Buffy, spaima vampirilor', a reacționat imediat pe rețelele de socializare.

 

Actrița a pus o poză în care apare alături de îndrăgita Brenda, alături de mesajul „Viața este dură…dar tu ești mai puternică'.

Sarah nu s-a oprit aici și a continuat cu mesajele emoționante și dureroase. După ce Shannen a publicat un meme cu Snoopy, cu mesajul „Murim doar o dată, trăim în fiecare zi', Buffy i-a răspuns imediat prin comentarii.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

„Frumos spus, prietena mea frumoasă. Mi-am trăit viața alături de tine și asta mă face o norocoasă', i-a scris Gellar.

Boala a recidivat în urmă cu un an. Shannen Doherty a primit cruntul diagnosticul cu puțin timp înainte ca partenerul ei din serialul „Beverly Hills, 90210', Luke Perry a murit subit în urma unui atac de cord. Însă a ținut totul secret până acum pentru că a vrut să termine filmările la noul sezon al serialului care a făcut-o celebră. Actrița a mărturisit că nu știe cât mai are de trăit.

 

Citește și: