Tânăra de 24 de ani a postat pe contul ei de Facebook un mesaj  dur adresat celor care fac publice imaginile cu trupul neînsuflețit al tatălui ei, ceea ce nu reprezintă nimic altceva decât ”o goană tristă după audiență” și ca o lipsă de respect la adresa celui care a fost Andrei Gheorghe.

„Acesta este un apel către toţi jurnaliştii din România, care fie că l-au cunoscut pe tatăl meu sau nu, fie că au lucrat alături de el sau nu, mi-aş dori să îmi fie alături în aceste momente dureroase. Au existat pentru câteva ore astăzi (20 martie – n.r.) imagini cu trupul neînsufleţit al părintelui meu pe site-urile unor publicaţii de presă, cărora ţin să le mulţumesc că au înţeles să le elimine totuşi. Îmi doresc ca imaginea publică a tatalui meu să rămână aşa cum a fost şi până acum, cu bunele şi cu relele ei. Imaginile de după trecerea lui în nefiinţă nu constituie nimic altceva decât o goană tristă după senzaţional şi nu face niciun serviciu publicului românesc. Am cerut şi am primit ajutorul casei de avocatură Biris-Goran, care mă va sprijini în continuare în demersul meu. Tot ceea ce sper este că nu o să fie nevoie. Tatăl meu a fost unul dintre luptătorii pentru demnitate şi vă rog să îi trataţi trecerea cu demnitate. Eu cred că merită.“, a scris Anastasia pe Facebook.

Citește și: Mesajul emoționant postat pe contul de facebook al lui Andrei Gheorghe după moartea sa: „Salutare, Națiune! ! Fiul tău Andrei a plecat dintre noi…”

Andrei Gheorghe va fi incinerat

Andrei Gheorghe a fost găsit luni seara fără suflare în casa lui din Voluntari, iar poliția a anunțat că deschide dosar penal pentru moarte suspectă. Însă, primele concluzii ale autopsiei arată că acesta a murit din cauze naturale.

Trupul neînsuflețit al jurnalistului va fi depus  joi 22 Martie si Vineri 23 Martie, la Galeria Mobius, Str Mendeleev D.I. nr 2, Sector 1, Bucuresti. Dorința exprimată în nenumărate ocazii a fost ca la moartea sa să fie incinerat. Așadar, incinerarea va avea loc sâmbata 24 martie, la Institutul de Medicină Legalaă Mina Minovici, ora 10 a.m..

Citește și: