E poate cea mai apreciată actriță, cu o grămadă de Oscaruri, o căsnicie de 40 de ani și 4 copii, dar ascunde o dramă teribilă

iubitul lui Meryl Streep a murit de cancer pulmonar

Meryl Streep pare să le aibă pe toate. Deși are 69 de ani, nu doar că primește încă roluri, dar oferta e și foarte vastă, așa că actrița de Oscar își permite să aleagă doar scenariile care îi ”vorbesc”, după cum spune ea. Și pe plan personal e fericită, având o căsnicie care durează de 40 de ani și 4 copii reușiți. Însă ascunde o traumă, suferită în prima parte a vieții.

Într-un interviu recent, Meryl Streep, actrița cu cele mai multe nominalizări la Oscar – 21 la număr – a declarat că reușește să jongleze destul de bine cu viața de familie și cea profesională, mai ales că fiul său și cele trei fiice sunt deja plecați de acasă. E și motivul pentru care nu s-a pensionat încă, spune ea.

Actrița este mamă pentru Henry, un muzician în vârstă de 38 de ani, Mamie, o actriță în vârstă de 34 de ani, Grace, de 32 de ani, și Louisa, un model de 27 de ani. În ciuda faimei de care ea se bucură, a reușit să le ofere copiilor o viață normaă, depatre de tumultul Hollywoood-ului.

Născută în Summit, New Jersey, Meryl spune că părinții ei, Mary, artistă, și Harry, care lucra în industria farmaceutică, au sprijinit-o încă de la început să meargă pe drumul ales. ”Mama mă ducea să văd toate piesele de pe Broadway”, a declarat actrița.

Iubitul ei a murit de cancer pulmonar la numai 42 de ani

După ce a trecut de 20 de ani, Meryl avea deja un nume pe scena new york-eză. Acolo l-a întâlnit pe John Cazale, cel care i-a și fost coleg de scenă. S-au îndrăgostit nebunește, dar din păcate idila lor s-a sfârșit tragic în 1978. John a murit de cancer pulmonar la numai 42 de ani.

Distrusă, Meryl s-a mutat în apartamentul unui prieten de-al fratelui său, mai ales că acesta lipsea mult de acasă. Însă când Don Gummer, sculptor, s-a întors, a făcut o pasiune nebună pentru ea. ”Foarte repede mi-am dat seama că mă îndrăgosteam de ea”.

În doar câteva luni, cei doi s-au căsătorit și iată că mariajul lor a trecut deja testul timpului. În septembrie, cuplul va sărbători 40 de ani de la nuntă.

”Am găsit un soț minunat cu mulți ani în urmă. Sunt norocoasă din acest punct de vedere”, declară acum Meryl, care cu ajutorul lui Don a reușit să vindece rănile lăsate de plecarea lui John.

Foto: Hepta

Vezi și O poveste frumoasă le leagă pe Cher și Meryl Streep. Odată au salvat o femeie de la viol

Citește și: