Ce-au trecut anii… Meryl Streep a devenit pentru prima oară bunică, la aproape 70 de ani. Cum s-a schimbat de-a lungul timpului

Ce-au trecut anii... Meryl Streep a devenit pentru prima oară bunică, la aproape 70 de ani. Cum s-a schimbat de-a lungul timpului

Actrița Meryl Streep, care în luna iunie a acestui an va împlini 70 de ani, a devenit pentru prima oară bunică.

Fiica ei cea mare, Mamie Gummer, în vârstă de 35 de ani, a născut primul său copil, un băiețel. Aceasta este logodită cu scenaristul, scriitorul şi producătorul cinematografic de origine indiană Mehar Sethi. Logodna celor doi a fost anunțată în urmă cu patru luni, când ei se aflau în vacanță în Croația.

Mamie, care este actriță, fiind cunoscută mai ales pentru rolul din serialul „True Detective”, a anunțat că este însărcinată în decembrie anul trecut.

Meryl Streep, căsătorită cu sculptorul Don Gummer, este foarte discertă când vine vorba despre familia sa. Chiar dacă e mare sărbătoare în familia ei, actrița nu a postat nimic pe rețelele de socializare, așa că nu se știe nici ce nume va purta nepotul ei.

Deși are o carieră de succes, răsplătită, printre altele, cu trei statuete Oscar, Meryl Streep are și o viață de familie reușită, ea având nu mai puțin de patru copii împreună cu Don Gummer, el cu care este căsătorită din 1978.

Vezi și O poveste frumoasă le leagă pe Cher și Meryl Streep. Odată au salvat o femeie de la viol

Citește și: