Asta da modalitate de a anunța că ești însărcinată! Fotografia cu care a făcut anunțul face toți banii! O fericire pentru actrița care a îndurat atâtea

Melissa Benoist este insarcinata

Actrița Melissa Benoist, cunoscută din serialul 'Supergirl' și 'Glee', a anunțat că este pentru prima oară însărcinată, la 31 de ani.

Actrița, care este căsătorită cu Chris Wood, a dat vestea pe Instagram, folosind o poză haioasă. Își îmbrățișează soțul din spate, acesta părând că are o burtă de gravidă. Amândoi sunt foarte serioși, de parcă nimic ciudat nu ar fi cu această fotografie.

'Fotografia e un fals, dar vestea e adevărată', scriu cei doi pe rețeaua de socializare.

Într-un alt instantaneu, el ține în brațe câinele familiei, iar ea o bluză de bebeluș. Cei doi anunță că vor avea un nou membru în familie, 'unul care nu e un cățel'.

Cei doi s-au întâlnit pe platoul de filmare al 'Supergirl', în 2016. S-au căsătorit în luna septembrie a anului trecut în cadrul unei ceremonii intime, în Olaj, California. Cu șase luni înainte, cei doi se logodiseră.

Benoist a mai fost căsătorită cu un coleg de serial din 'Glee', Blake Jenner, timp de un an. Nici ea, nici actualul ei soț nu au copii.

Recent, Benoist a declarat că este o supraviețuitoare a violenței domestice, că a avut un partener, în trecutul ei, care o bătea fără milă. Putea fi însă 'fermecător, amuzant, manipulator, prefăcut', după cum l-a descris ea.

Vezi și Bătută crunt de un fost iubit, în repetate rânduri. Actrița a decis să spună tot

Citește și: