Cum să plantezi cu stil un copac. Te învață Melania Trump. Sau nu? Prima Doamnă a fosta atacată din toate direcțiile. Iată noua sa gafă!

Melania Trump a plantat un copac in pantofi cu toc

Toată lumea s-a învățat cu aparițiile la patru ace ale soției președintelui american Donald Trump. Numai că uneori chiar nu e cazul să porți tocuri subțiri și înalte de 15 centimetri. Și de la Christian Louboutin, genul de încălțăminte pe care puține femei și-o permit!

Așa s-a prezentat Melania Trump la un eveniment care a avut loc în curtea Casei Albe. Eveniment e mult spus. În realitate era o simplă plantare de copaci. Prima Doamnă a plantat un arbore în curte. Însă spectacolul a fost oferit de ținuta ei, mult prea pretențioasă pentru o astfel de ocazie.

Dacă topul roz și fusta au scăpat criticilor, fiind considerate aproape 'regulamentare', cel puțin pentru o primă doamnă, nu același lucru se poate spune despre pantofi. De un roz pal, aceștia au fost de genul 'stiletto' – cu tocuri foarte înalte și foarte subțiri. Perfecte pentru purtat în pământ, după cum au observat sarcastic internauții, care nu au iertat-o deloc.

'O iubesc, dar mă întrebam cum naiba poate planta un copac în pantofi cu toc de 15 centimetri. În orice caz, am obosit să tot aud de pantofi. A fost model pentru podium, așa că cred că poate face orice în pantofi cu toc', a scris pe Twitter cineva, referitor la Melania Trump, în vârstă de 48 de ani.

'Întotdeauna plantez copaci în pantofi cu toc de 15 centimetri, voi nu?', a întrebat sarcastic altcineva.

Vezi și Prima Doamnă a SUA, Melania Trump, a fost operată! Ce s-a întâmplat și care este starea ei

Citește și: