Mel Gibson a fost diagnosticat cu COVID-19

Mel Gibson a fost diagnosticat cu COVID-19

Mel Gibson a fost și el diagnosticat cu COVID-19. Reprezentantul actorului australian a dezvăluit pentru revista People că acesta a fost tratat într-un spital din Los Angeles.  

Starul de la Hollyood, în vârstă de 64 de ani. a fost diagnosticat în luna aprilie şi a stat internat în spital timp de o săptămână, dar abia acum  s-a aflat.

„A fost testat pozitiv în aprilie şi a petrecut o săptămână în spital', a declarat reprezentantul lui.

Mai mult, purtătorul de cuvânt al starului a precizat că Mel Gibson a fost tratat cu Remdesivir.

 „A fost tratat cu medicamentul Remdesivir, cât timp a fost spitalizat, şi de atunci a fost testat negativ de mai multe ori şi pozitiv pentru anticorpi', a mai spus acesta.

Mel Gibson locuieşte în California cu partenera lui Rosalind Ross, cu care are o relaţie din 2014. Cei doi au un băiat, născut în 2017. El este al nouălea copil al actorului.

În Statele Unite, totalul contaminărilor cu noul coronavirus a depăşit 4 milioane şi mai mult de 144.000 de oameni au murit din cauza Covid-19.

Mel Gibson, născut pe 3 ianuarie 1956, este actor, regizor, producător şi scenarist. A fost recompensat cu două premii Oscar în 1996, pentru pelicula „Inimă neînfricată/ Braveheart', la categoriile „cel mai bun film' şi „cel mai bun regizor'. Cineastul a fost nominalizat încă o dată la premiile Oscar, în 2017, cu filmul „Hacksaw Ridge', la categoria „cel mai bun regizor'.