Dezvăluire șoc: Una dintre membrele Spice Girls are mari probleme de sănătate

Mel B sufera de ADHD

Cântăreaţa britanică Mel B, membră a trupei Spice Girls, a mărturisit că a fost diagnosticată cu sindrom al deficitului de atenţie însoţit de hiperactivitate (ADHD).

Pe lângă ADHD, artista în vârstă de 44 de ani a a spus că suferă şi de dispraxie, respectiv incapacitatea de a executa mişcări coordonate, ca urmare a unor leziuni ale creierului.

Într-un interviu recent, artista a dezvăluit că lista diagnosticelor care i-au fost puse, de-a lungul timpului, e și mai lungă, ea suferind și de dislexie – o deficienţă de învăţare care împiedică dezvoltarea capacităţii de a citi.

Tocmai pentrua  avea mai multă grijă de ea, Mel B s-a mutat la ţară, acest lucru ajutând-o foarte mult în gestionarea problemelor medicale pe care le are.

„Anumite exerciţii mă ajută să meditez şi să scap de anxietate (…) Sufăr de anxietate, dar încerc să nu mă stresez foarte mult din această cauză”, a spus Mel B.

ADHD sau sindromul deficitului de atenţie însoţit de hiperactivitate se manifestă prin dificultăţi de concentrare şi de îndeplinire a unor sarcini complexe. Bolnavii au dificultăţi în a sta liniştiţi şi prezintă un comportament impulsiv.

Mel B, cunoscută şi ca Scary Spice, este una dintre cele cinci membre ale trupei Spice Girls, care s-a reunit recent pentru un turneu de succes în Marea Britanie. La acest turneu nu a participat, însă, creatoarea de modă Victoria Beckham (Posh Spice).

Vezi și Una dintre componentele trupei Spice Girls face declarații fără perdea. A făcut sex cu o colegă de trupă și nu are niciun regret. 'Pur și simplu s-a întâmplat!'

Citește și: