După Ben Affleck, și o cântăreață se internează la dezalcoolizare. A apelat la alcool și sex ca să treacă peste traume

Mel B se interneaza la dezalcoolizare

Mel B, fostă componentă a trupei Spice Girls, urmează să se interneze într-o clinică de reabilitare, ea recunoscând că, după o perioadă extrem de turbulentă din viața sa, a consumat extrem de mult alcool.

'Ultimele șase luni au fost incredibil de dificile pentru mine. Am lucrat cu publicistul meu la cartea mea, Brutally Honest (Brutal de sincer), și a fost extrem de traumatizant să retrăiesc relația abuzivă și să-mi conștientizez problemele și traumele, cum ar fi moartea tatălui și relația dificilă cu bărbații.

Vedeta a trecut recent printr-un divorț cu scandal, după o căsătorie cu Stephen Belafonte, care ar fi abuzat-o, după cum susține ea.

'Am trecut și prin mai mult de un an de bătălii la tribunal, care m-au lăsat secătuită financiar și la mila stistemului justiției, care este complet împotriva femeilor abuzate emoțional. E foarte greu să dovedești cum cineva ți-a luat tot respectul de sine și te-a făcut să crezi că nu mai valorezi nimic', a declarat cântăreața.

'Sunt foarte sinceră în carte legat de consumul de alcool care să-mi amorțească durerea. E o cale pe cale mulți oameni o aleg pentru a masca ceea ce se întâmplă cu adevărat în sufletul lor', a mai spus vedeta.

'Câteodată e prea greu să fac față emoțiilor pe care le am', a mai spus Mel B, explicând astfel consumul exagerat și constant de alcool.

'Sunt foarte conștientă de faptul că sunt într-un moment de criză. Nimeni nu mă cunoaște mai bine decât mine. Dar reușesc să fac față, a mai spus ea, menționând că mai ales de dragul celor trei fiice ale sale va intra într-un program de reabilitare, într-o clinică din Marea Britanie.

'Nu sunt perfectă și nici nu am pretins vreodată că sunt. Dar lucrez la cea mai bună versiune a mea pentru copii, familie și pentru toți cei care m-au sprijinit în viață', a mai afirmat vedeta.

Alcool și sex, așa trece peste durere

Destăinuirile cântăreței vin după ce o prietenă de-a sa a declarat pentru presă că e îngrijorată pentru ea.  'Știu oameni care vor spune că nu e treaba mea – dar nu mai ascultă deloc. Sper să se trezească acum. Are nevoie de ajutor, trăiește doar în bula ei. Bea în fiecare zi când nu muncește. Apetitul ei sexual a scăpat de sub control. Nu poți să faci sex cu orice bărbat heterosexual pe care îl găsești pe lângă casă', spunea prietena sa.

'Îmi fac griji și pentru felul în care cheltuiște. E plătită cu o grămadă de bani, dar îi irosește. Crede că e una dintre fetele Kardashian', mai spunea aceasta, sincer îngrijorată pentru Mel.

Foto: NorthFoto

Vezi și Ben Affleck, dus de fosta soție la dezalcoolizare. De luni bea încontinuu

Citește și: