Dujuan Thomas susține că Mel B, în vârstă de 43 de ani, l-a lovit în piept, după o prezentare de modă susținută în weekend.

Acesta a povestit că, după ce a coborât de pe podium, unde defilase, a mers în culise, unde a dat nas în nas cu Mel B. A rugat-o să facă o fotografie împreună, iar cântăreața a fost de acord. Cum însă nu i-a plăcut cum a ieșit poza, modelul a rugat-o să mai facă o fotografie împreună, moment în care cântăreața, deranjată de ”tupeul” modelului, l-a împins superioară pe acesta, dându-i de înțeles că și-a luat deja nasul la purtare.

Mai târziu, s-au întâlnit din nou, întâmplător, la hotel. Când l-a văzut, Mel B, care l-a recunoscut imediat, pur și simplu l-a îmbrâncit în piept, fărăp niciun motiv.

Dujuan nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă a depus plângere, deranjat fiind de un astfel de comportament. În prezent, cântăreața este cercetată, riscând să fie pedepsită pentru fapta sa.

Mel B trece printr-o perioadă dificilă, ea fiind dată în judectă de fosta bonă, care se plânge că a fost jignită de artistă. Aceasta ar fi numit-o ”prostituată” și ar fi acuzat-o că i-a stricat căsătoria cu Stephen Belafonte, de care Mel B a divorțat între timp.

Foto: Instagram

Vezi și Fostul soț al lui Mel B: ”Va încerca să plătească pe cineva să mă omoare”

Citește și: