Începe să iasă la suprafață strategia lui Meghan Markle. Ce i-a cerut agentului său. A primit însă o primă lovitură: chiar nu e buricul Pământului!

Meghan Markle vrea un rol de super-erou

Acum că a scăpat de îndatoririle regale și, teoretic, e iar pe picioarele ei, ea și prințul Harry susținându-se singuri din punct de vedere financiar, Meghan Markle i-a cerut agentului său nu doar să-i găsească un rol, pentru că vrea cu disperare să revină la actorie, ci să-i facă rost de un rol de super-erou. 

Aproape toate actrițele celebre de la Hollywood, inclusiv Scarlett Johansson, Jessica Alba, Margot Robbie, Jennifer Lawrence și Halle Berry, au jucat in filme de supereroi. „Exista o anumită stigmă atașată de filmele Marvel, dar acum sunt cea mai mare piață din lume. Asta vrea Meghan,” a declarat agentul lui Meghan, Nick Collins, de la Gersh Agency.

Meghan nu a făcut un secret din dorința ei de a reveni la actorie, iar Disney deține drepturile asupra personajelor Marvel, ceea ce ar putea deschide calea pentru un rol într-un film de acțiune.

'Meghan plănuiește o serie de întâlniri la Hollywood. Ea a făcut deja voiceover-ul pentru Disney, iar acum vrea un film de supereroi, ca voiceover sau chiar pe ecran”.

Ce spuneprințul Harry despre toate acestea? 'Ce vrea Meghan, Meghan primește!'.

'Meghan are nevoie de Disney mai mult decât Disney are nevoie de ea'

Însă entuziasmul lui Meghan nu a fost primit așa cum se aștepta ducesa. Dinsey ar fi refuzat-o deja pentru un nou contract, scriu tabloidele britanice, pe motiv că e prea 'controversată'.

Un producător de film a declarat că 'Meghan are nevoie de Disney mai mult decât Disney are nevoie de Meghan'.

Vezi și În scandalul cu regina, Meghan Markle și prințul Harry au trecut la planul B. Ies la iveală amănunte șocante: Dovada că americanca are o minte brici!

Citește și: