Toată lumea încearcă să profite de pe urma lui Meghan Markle! Va apărea într-un film în care se droghează

Meghan Markle va apărea într-un film în care se droghează

Tot ce se leagă de numele lui Meghan Markle, devenită soția prințului Harry și ducesă de Sussex, atrage public și, implicit, aduce rating și bani. Așa că, fără milă, toată lumea profită de pe urma ei.

Inclusiv Cetatea Filmului. În 2011, Meghan a jucat în ceea ce urma să se concretizeze într-un serial TV, 'The Boys & Girls Guide to Getting Down'. Doar că producătorii nu au crezut că episodul pilot avea potențial, așa că acesta nu s-a concretizat într-un serial.

Acum, episodul, în care Meghan este unul dintre protagoniști, a fost scos de la naftalină și urmează să fie transformat în film. Sigur, asta nu s-ar fi întâmplat dacă Meghan nu ar fi ajuns soție de prinț și ducesă. Așa, e clar că interes pentru film va exista și că aceasta va umple buzunarele unora.

Meghan e invidioasă pe buztul voluptos al prietenei și se droghează

Concret, în episodul ce va deveni film (făcut chiar înainte ca Meghan să fie recrutată în distribuția 'Suits', care i-a adus celebritatea), Meghan este filmată pregătindu-se să iasă în oraș, îmbrăcată într-o rochie sexy, în compania prietenei ei. Personajul lui Meghan este invidios pe prietena ei, mult mai voluptoasă, și promite că-și va plăti și ea o operație de mărire a sânilor.

Iar la un moment dat, personajul lui Meghan este văzut luând niște substanțe, cel mai probabil ilegale. Scena este suficient de scandaloasă pentru a ajuta filmul să aducă încasări. Cum va reacționa familia regală britanică rămâne de văzut, dat fiind că a tot avut parte de scandaluri de la venirea americancei în sânul ei.

Vezi și George Clooney, avertisment serios legat de Meghan Markle: 'Istoria se repetă, ca în cazul prințesei Diana. Știm cu toții cum se termină'

Citește și: