Meghan Markle și prințul Harry și-au scos fiul în lume. Unde au fost fotografiați cei trei

Meghan Markle și prințul Harry au ales nașii bebelușului. Motivul dureros pentru care au făcut această alegere

Prințul Harry  și Meghan Markle sunt niște părinți foarte dedicați și încearcă să petreacă cât mai mult timp alături de fiul lor, Archie.  Ducii de Sussex au ieșit la o întâlnire romantică împreună cu cel mic.

 

Au refuzat  invitația reginei la Balmoral au refuzat-o pentru că Archie e prea mic, iată că cei doi părinți nu au ezitat să iasă cu fiul lor. în vârstă de doar 5 luni,  într-un bar, unde au mâncat și au petrecut o după-amiază plăcută împreună.

 

Potrivit TMZ. Com, clienții pubului The Rose & Crown, din Windsor, au rămas mască în momentul în care pe ușă au intrat ducii de Sussex, alături de fiul lor, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, în vârstă de doar 4 luni. Amândoi erau extrem de relaxați și zâmbitori, iar Harry purta în mână scăunelul de mașină în care bebelușul dormea liniștit, acoperit cu o păturică.

 


Ducii au noroc de un bebeluș foarte cuminte. În cele două ore cât au stat în bar, micuțul nu a plans deloc și astat foarte liniștit, chiar și când mama lui i-a schimbat scutecul. Câțiva martori le-au făcut lui Harry și lui Meghan,  câteva poze, pe furiș, care au ajuns la presă ulterior .

Cei doi au mâncat câte o friptură – specialitatea casei -, iar Harry a băut două halbe de bere, în timp ce Meghan s-a mulțumit cu apă. Cu siguranță Ducii de Sussex s-au simțit bine acolo, deoarece, după spusele celor prezenți, nu au fost tratați preferențial, iar mulți dintre clienți nici măcar nu i-au recunoscut.

Deși au mers incognito la acel bar, Meghan Markle și Prințul Harry nu au fost chiar singuri. Ofițerii de pază personali și doi ofițeri de poliție i-au supravegehat discret pe tot parcursul ieșirii în oraș.

Aceasta a fost prima ieșire neoficială a micuțului Archie. Copilul a mai fost văzut în public în iulie, la un meci de polo, dar de atunci ducii de Sussex au evitat să-l mai arate lumii.

Mai mult, ceea ce a atras atenția tuturor a fost și ținuta lui Meghan. Aceasta a fost fotografiată în pantaloni scurți pentru prima dată de când a devenit ducesă de Sussex.

 

Citește și: