Meghan Markle și prințul Harry pleacă de la palatul Kensington. Unde se vor muta după ce vor deveni părinți

Meghan Markle și prințul Harry pleacă de la palatul Kensington. Unde se vor muta după ce vor deveni părinți

Meghan Markle și prințul Harry au dezvăluit vor să plece de la palatul Kensington, unde stau lângă Kate Middleton și prințul William. Cei doi plănuiesc să se mute în satul Great Tew din Oxfordshire pentru a-și crește copiii.

Ducii de Sussex au sărbătorit, ieri,  o lună de la nunta regală și  au dezvăluit că au planuri mari. Foarte curând se vor muta într-un conac luxos din Cotswolds, zona comparată cu  regiuni celebre, precum Provence a Franței sau cu Toscana italienilor,  pentru dealurile verzi, pentru mirosul de trandafiri și pentru aerul curat.

Sătenii au dezvăluit pentru Daily Mail că un conac superb, cu șase dormitoare, trei săli pentru petreceri și o aripă specială pentru angajați a fost deja rezervată pentru proaspătul cuplu. Mai mult,  a fost creat  special un loc, unde Meghan va putea  să plimbe copilul în cărucior.

Citește și: Tatăl lui Meghan Markle a iscat un nou scandal în familia regală! Regina i-a interzis acest lucru pe viață

Conacul a fost special modificat pentru cuplul regal

Proprietatea a fost renovată și special modificată pentru cuplu. Meghan și Harry se pare că își vor păstra și vila de la palatul Kensington, Nottingham Cottage,  pentru a sta acolo de câte ori vin la Londra.

Kate și prințul William s-au mutat la Anmer Hall, lângă Sandringham Estate, în Norfolk, după ce au devenit părinți și s-au întors la palatul Kensington, anul trecut, când prințul George a început școala.

După ce și-au anunțat oficial logodna, în noiembrie, anul trecut, ducii de Sussex au dezvăluit că își doresc să devină părinți cât mai curând. Mai mult, tatăl lui Meghan a spus în interviul pentru „Good Morning Britain' că fiica lui își dorește de foarte mult timp un copil și, cu siguranță, va deveni mamă, spunând că nu știe dacă în acest moment fosta actriță americană este însărcinată.

 

Citește și: