„Meghan Markle și prințul Harry nu se potrivesc. Nu sunt la fel de compatibili ca prințul William și Kate Middleton”. Cine face această afirmație

„Meghan Markle și prințul Harry nu se potrivesc. Nu sunt la fel de compatibili ca prințul William și Kate Middleton”. Cine face această afirmație

Deși Meghan Markle și prințul Harry par mai pasionali și mai îndrăgostiți decât ducii de Cambridge, ei nu sunt la fel de compatibil ca prințul William și Kate MIddleton. Cel puțin așa susține un expert în relații.

 

Un celebru expert în relaţii, Jo Hemmings, a explicat pentru Yahoo că ducii de Sussex nu se potrivesc. „Consider că William și Kate se potrivesc perfect. Au o relație plină de respect și se distrează foarte bine împreună. Nu vedem întotdeauna distracția lor. Kate îl tachinează adesea pe William și el face glume la adresa ei. Ea s-a adaptat foarte frumos în familia regală și deja are rolul de pre-regină. Par a fi cu adevărat fericiți. Sunt dedicați unul celuilalt, îți dau impresia că parcă se cunosc dintotdeauna', a declarat Hemmings.

Acesta a precizat că la ei nu prea se vede pasiunea. Însă, acest lucru nu-i împiedică să aibă o căsnicie fericită și o familie numeroasă.

Meghan Markle este o soție puternică

„Ceea ce vedem la Harry și la Meghan, și se pare că nu o vedem la Kate și William este pasiunea. Ducii de Sussex arată că au o relație foarte intimă. Sunt foarte pasionali și se atrag. Dar nu se potrivesc la fel de bine ca William și Kate. Ea este o femeie foarte dominantă', a mai spus acesta.

Jo a explicat chiar de ce Meghan este o soție foarte puternică. „Ea l-a schimbat (pe Harry) foarte mult. L-a pus să renunțe la fumat și la petreceri și acum face yoga. Totul s-a petrecut foarte repede, după ce s-au cunoscut, s-au căsătorit și devin părinți, dar într-adevăr între ei există multă pasiune și dorință. Lângă el a venit o femeie puternică, o soție puternică și este foarte dominantă', a spus Jo.

Expertul în relații susține chiar că mezinul familiei regale este oricum mult mai „vulnerabil' decât William și chiar avea nevoie de o soție puternică.