Este vorba despre revista Vogue, una care se ”închină” vedetelor. Și ce vedetă mai mare decât Meghan Markle, fostă actriță, există la momentul actual?

Deocamdată nu se știe nimic despre suma pe care ducii de Sussex o vor încasa de pe urma acestui ”târg”, au dezvăluit sursele. Se știe însă că regina Elisabeta este de-a dreptul furioasă de decizia nepotului său și a soției sale. Este indignată mai cu seamă de faptul că a aflat indirect despre acest lucru și că nu a fost anunțată de către cei doi. A aflat pur și simplu întâmplător, vestea fiindu-i dată de un membru al personalului de la palat.

De când a intrat în familia regală britanică, o instituție totuși conservatoare, Meghan Markle a tot spart tipare. Americanca de 37 de ani, care va deveni mamă cel târziu în primele zile ale lunii mai, a ales să nu nască în același loc în care a adus pe lume copiii Kate Middleton și unde au văzut lumina zilei inclusiv Harry și William. Și e doar una dintre tradițiile pe care americanca le încalcă, lista fiind extrem de lungă.

Vezi și Gata, momentul cel mare vine pentru Meghan Markle și prințul Harry!

Citește și: