Meghan Markle se reîntoarce pe micul ecran. Unde va putea fi urmărită și cu cât va fi plătită pe apariție

Meghan Markle la 16 ani

Meghan Markle și prințul Harry primesc oferte de muncă pe bandă rulantă  după ce și-au anunțat retragerea din Casa Regală. Aceștia sunt rugați să participe la evenimente pe bani grei, iar Meghan deja a primit o ofertă ca să se întoarcă și pe micul ecran.

Ducesa de Sussex se va întoarce la cea mai mare pasiune a ei și va reveni pe micul ecran, într-un reality-show canadian.

Meghan Markle (38 de ani)  va avea mai multe apariții în show-ul „I Do, Redo' despre nunți, unde va apărea alături de buna ei prietenă, Jessica Multoney, o organizatoare de nunți în Toronto, care va fi gazda seriei TV. Show-ul va fi produs în colaborare cu Netflix și va prezenta zece cupluri care se căsătoresc a doua oară. Pentru că prima lor nunta a fost un adevărat fiasco, aceștia voi avea ocazia să își reînnoiască jurămintele înîntr-un cadru de vis.

 

Serialul va avea 10 episoade, iar Meghan, care se află și ea la a doua căsătorie, va apărea în mai multe episoade. Pentru fiecare apariție, fosta actriță americană va încasa 588 de dolari, potrivit presei canadiene.

Au trecut doi ani de când Meghan a sărbătorit propria versiune de „I Do, Redo' în cadrul unei ceremonii și a mai multor petreceri ce au costat mai mult de 42 de milioane de dolari. Rochia ei a fost creată de Givenchy, iar inelul de logodnă a fost realizat dintr-un diamant din Botswana și două mai mici din colecția de bijuterii a prințesei Diana.

Citește și: