De la tocuri și rochii mulate ori fuste transparente, Meghan Markle a trecut în mod cu totul neașteptat la astfel de haine! Cum a fost fotografiată

meghan arkle se imbraca in hainele printului Harry

Dacă până acum a fost văzută doar la 4 ace, cu tocuri înfiorător de subțiri și de înalte chiar pentru femei care nu sunt însărcinate ori purtând rochii mulate pe burtica tot mai mare, ba chiar fuste transparente, dacă ne amintim de turneul din Australia și Noua Zeelandă, iată că, odată intrată în concediu de maternitate, Meghan Markle, soția prințului Harry, a schimbat cu totul foaia când vine vorba despre vestimentație.

Deși are la dispoziție atâtea branduri celebre de unde să aleagă, deși corpul (încă) îi permite să îmbrace aproape orice, deși designerii se bat să-i ofere ținute, Meghan alege calea cea mai simplă, arătând că nu se deosebește prea mult de restul femeilor.

Luând o pauză de la îndatoririle publice, Meghan și-a permis să se îmbrace casual, apelând chiar la hainele soțului ei.

Americanca în vârstă de 37 de ani a fost surprinsă îmbrăcată într-una dintre jachetele preferate ale soțului ei. Prințul Harry a fost văzut în multe rânduri cu această jachetă kaki, la ieșirile mai puțin oficiale, în aer liber.

Mai mult, jacheta nici măcar nu e una nouă, 'ultimul răcnet', ci una pe care prințul și-a comandat-o online de la RedBubble, în urmă cu aproape 4 ani.

Meghan, care la sfârșitul acestei luni va deveni mămică, a îmbrăcat jacheta peste un tricou alb. Ținuta este completată de jeanși skinny, dar ceva mai lejeri, și încălțăminte sport, tot albă.

Poartă părul lăsat lejer și foare puține bijuterii: un lănțișor fin și verigheta.

Cât despre ăprințul Harry, și acesta este îmbrăcat sport: tricou gri, jenși negri, încălțăminte comodă și șapcă.

Cei doi au mers, mână în mână, într-un magazin numit Ilapothecary, unde se vând doar produse naturale, organice. Este cunoscut faptul că Meghan preferă astfel de produse de îngrijire. De altfel, este o adeptă a tot ce înseamnă natural, inclusiv în în ceea ce privește alimentația. De aceea preferă ca ea însăși să gătească pentru ea și soțul ei.

Vezi și Meghan Markle refuză să urmeze o tradiție veche din familia regală, iar prințul Harry o sprijină. Oricât de mult ar ține la amintirea prințesei Diana, nu va trece prin așa ceva

Citește și: