Meghan Markle, omagiu pentru prințesa Diana la prima apariție publică după ce a anunțat că e însărcinată

Meghan Markle, omagiu pentru prințesa Diana la prima apariție publică după ce a anunțat că e însărcinată

Meghan Markle și prințul Harry nu ratează nicio ocazie specială pentru a aduce aminte de regretata prințesa Diana, mama roșcovanului și a prințului William. Astfel, la prima apariție publică după ce a anunțat că este însărcinată, ducesa de Sussex i-a adus un omagiu emoționant lui Lady Di.

 

Soția prințului Harry și-a făcut apariția în prima zi a vizitei oficiale din Australia, într-o rochie albă, pe care a accesorizat-o cu bijuterii ce i-au aparținut lui Lady Di.  Ea a purtat cerceii preferați în formă de fluture ai prințesei de Wales, pe care Meghan i-a primit cadou de la prințul Harry după ce  ea i-a dat vestea că va deveni tătic.

De asemenea, ducesa de Sussex a purtat și o brățară, care i-a aparținut cândva regretatei prințese, într-un gest emoționant prin care îi permite mamei prințului Harry să facă parte din noul capitol al vieții lor, potrivit revistei Hello!.

Meghan Markle ar fi însărcinată în 12 săptămâni

Fosta actriță americană, care ar fi însărcinată în 12 săptămâni cu primul ei copil, este norocoasa deținătoare a unora dintre cele mai frumoase bijuterii din colecția prințesei Diana. În ziua nunții, ea a purtat un inel superb care a fost, de asemenea,  al regretatei prințese. Lady Di a dorit ca bijuteriile sale să rămână la cei doi fii ai ei pentru a fi purtate de soțiile lor, ca să-și amintească de ea. Ea și-a exprimat în mod expres această dorință prntr-o scrisoare. „Mi-aș dori ca toate bijuteriile mele să fie împărțite și păstrate de fiii mei, pentru ca soțiile lor, să poate să le aibă și să le folosească', a spus Lady Di.

Meghan Markle și prințul Harry au anunțat luni că vor deveni părinți, ducesa de Sussex, fiind însărcinată cu primul lor copil. Anunțul l-au făcut la câteva ore după ce au ajuns în Australia, unde se află într-o vizită oficială.

Citește și: