Meghan Markle refuză să urmeze o tradiție veche din familia regală, iar prințul Harry o sprijină. Oricât de mult ar ține la amintirea prințesei Diana, nu va trece prin așa ceva

Meghan Markle nu va naste la Lido

Meghan Markle, care urmează să aducă pe lume primul său copil cel mai probabil la sfârșitul acestei luni, refuză să nască în aripa Lindo a spitalului St Mary din Londra, preferat de familia regală încă din 1977, locul în care înclusiv soțul ei a venit pe lume.

Prinţesa Diana l-a născut pe Harry la spitalul St Mary’s în 1984, iar Kate, soţia fratelui mai mare a lui Harry, William, i-a născut aici pe toţi cei trei copii ai cuplului, George, Charlotte şi Louis.

Meghan însă, în vârstă de 37 de ani, a ales o maternitate din apropierea noii reşedinţe a cuplului princiar, din oraşul Windsor.

”Bebeluşul nu se va naşte la Lindo”, a declarat o sursă citată de presa britanică.

„Ea şi Harry au decis că, mai degrabă decât să meargă într-un loc atât de public precum Lindo, o vor lăsa pe Meghan să se recupereze într-un loc mai retras”, mai precizează aceasta.

Palatul Kensington nu a ieșit încă public cu nicio informație pe această temă.

În noua reședință a lui Harry și Meghan, camera copilului, al cărui sex nu e încă știut, e pregătită, fiind folosite culori neutre. Bebelușul care se va naște va fi al şaptelea în ordinea succesiunii la tronul britanic, fiind și primul cu origini afro-americane.

Vezi și Ce reguli stricte trebuie să respecte Meghan Markle când va deveni mamă. Iată ce nu va avea voie să facă

Citește și: