Clar e anul lui Meghan Markle! După ce a devenit soția prințului Harry, i se întâmplă încă ceva superb!

Meghan Markle nominalizata la premiile Emmy

Pentru a deveni soția prințului Harry, Meghan Markle a renunțat la cariera de actriță, chiar dacă era la apogeu. A lăsat în urmă șapte de ani în care a jucat (bine) în serialul ”Suits”. Iar prestația ei nu e trecută cu vederea. Fosta actriță se află pe lista celor care ar putea fi nominalizați la premiile Emmy și are mari șanse de câștig.

Meghan, în vârstă de 36 de ani, ar urma să se lupte, la categoria ”cea mai bună actriță în rol secundar dintr-un serial”, cu Chrissy Metz, din serialul ”This Is Us”, Ann Down, din ”The Handmaid’s Tale”, cea care a câștigat premiul anul trecut, sau Millie Bobby Brown, care joacă în ”Stranger Things”. Fiecare dintre aceste actrițe este considerată valoroasă, așa că e o onoare pentru Meghan să se afle în această companie. Iar să câștige ar fi o victorie răsunătoare!

Complicații

Ar fi însă o problemă. Ca și actriță nominalizată la aceste premii, Meghan Markle, acum ducesă de Sussex, ar trebui să participe la gală, ceea ce nu e tocmai potrivit pentru un membru al familiei regale. Au existat însă excepții în trecut, prințesa Diana participând la Met Gala în 1996. E drept, însă, că la acea vreme nu mai făcea parte din familia regală britanică.

Apoi, ar fi destul de ciudat, ținând cont că în biografia oficială a lui Meghan, postată pe site-ul familiei regale, abia dacă este menționată cariera de actriță a soției prințului Harry.

Și ar mai fi o problemă. Harry și Meghan n-au scăpat de un impresionant personal de securitate nici în luna de miere. E lesne de imaginat că acesta va fi cu mult mai mare la un eveniment de o asemenea anvergură.

Lăsând însă deoparte aceste probleme, e clar că e cel mai bun an al lui Meghan Markle. Doar o eventuală sarcină ar putea să-l facă și mai bun decât deja este, mai ales că o lume întreagă așteaptă cu sufletul la gură o asemenea veste.

Foto: NorthFoto

Vezi și Regina i-a dat cel mai bun stilist, dar Meghan Markle se încăpățânează să ceară altcuiva prima părere

Citește și:

Loading...