Emoții pentru trăinicia cuplului Harry-Meghan! Cum a apărut în public ducesa de Sussex

Meghan Markle fara inelul de logodna

La aproape un an de la căsătorie, manifestările de afecțiune dintre prințul Harry și Meghan Markle, în public, nu au încetat. Însă fanii au motive să-și facă griji. La un eveniment la care a participat luni, alături de prințul William, Kate, prințul Charles și Camilla, ducesa de Sussex a apărut fără inelul de logodnă.

Nici măcar presa nu a observat, însă fanii cu ochi de vultur au comentat imediat pe rețelele de socializare, speculând în fel și chip. E însă puțin probabil să aibă dreptate, Meghan urmând să dea naștere primului copil al cuplului în luna aprilie.

Cel mai probabil motivul pentru care inelul, pe care sunt montate inclusiv diamante care au aparținut prințesei Diana, lipsește e faptul că Meghan, în vârstă de 37 de ani, se confruntă cu probleme tipice gravidelor, mâinile sale umflându-se.

Un medic britanic a explicat pentru presă că e absolut normal ca pe ultima sută de metri a sarcinii mâinile să se umfle.

Totuși, fanii atrag atenția că Meghan poartă încă verigheta, deși și aceasta ar fi trebuit să-i fie mică.

De menționat e faptul că și Kate Middleton, soția prințului William, a ieșit în public, când era însărcinată cu Louis, fără inelul de logodnă cu safire.

Vezi și Decizia lui Meghan care va scandaliza familia regală britanică. La așa ceva chiar nu se aștepta nimeni!

Citește și: