Meghan Markle a făcut sacrificii imense ca să poată deveni soția prințului Harry. La ce a fost nevoită să renunțe ca să devină ducesă

Meghan Markle a făcut sacrificii imense ca să poată deveni soția prințului Harry. La ce a fost nevoită să renunțe ca să devină ducesă

Povestea de dragoste din Meghan Markle (36 de ani) și prințul Harry(33 de ani) pare desprinsă din basme. În noua ei viață la palat se va putea bucura de valeți, gale și tiare, însă întreaga tranziție a fost una foarte grea pentru celebra actriță. Deși e fericită pentru că și-a găsit jumătata, aceasta are inima frântă pentru tot ce a fost nevoită să lase în urmă și îi lipsesc în fiecare zi prietenii, colegii, și mai ales cățelul.  

Starul din „Suits” nu doar că a renunțat la cariera ei, dar a trebuit să facă o grămadă de sacrificii ca să intre în familia regală. „A luat niște decizii uriașe care i-au schimbat viața pentru totdeauna”, a declarat o sursă pentru „In Touch”.  „Pe lângă faptul că a renunțat la cariera în actorie,  și-a părăsit cei mai apropiați prieteni și vechea viață și chiar a fost nevoită să renunțe la iubitul ei câine. Meghan a fost nevoită să plătească un preț uriaș pe plan personal ca să aibă o viață alături de Harry. Viața ei nu va mai fi deloc la fel”, a mai spus sursa.

Deși e fericită pentru că și-a găsit jumătata, aceasta are inima frântă pentru tot ce a fost nevoită să lase în urmă și îi lipsesc în fiecare zi prietenii, colegii, și mai ales cățelul.

„Să renunțe la rolul ei din Suits pentru Harry după șapte ani, a fost o decizie grea, dar pentru că își dorea ca relația lor să meargă, nu a avut de ales”, a mai precizat aceasta. De altfel, Meghan a declarat despre decizia ei că nu o vede totuși ca o renunțare. „Consider că doar fac o schimbare și încep un nou capitol din viața mea, nu mă gândesc ca si cum aș fi renunțat la tot”, a declarat Meghan.

Citește și: Edith Gonzalez, starul din „Salome”, apariție de senzație la un eveniment. Ce schimbare de look spectaculoasă

A fost nevoită să-și părăsească și cățelul

„A fost devastată pentru că a fost nevoită să-și lase în urmă colegii de platou și prietenii. Nu mai poate nici să-i vadă așa des cum i-ar plăcea, și deși și-a făcut prieteni în Londra, ea i-a cunoscut prin Harry, însă nu poate încă să șie cu ei așa cum și-ar dori. De altfel, nici nu poate să iasă singurăa cum să-și facă prieteni noi sau pe placul ei, pentru că acum este destul de cunoscută și nu mai are libertatea cu care a fost obișnuită”, a mai precizat sursa pentru „In Touch”.

Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat la sfârșitul lunii noiembrie că s-au logodit, iar cei doi urmează să se căsătorească în luna mai, la castelul Windsor.

 

Citește și:

 

Loading...