Meghan Markle, criticată fără milă de un expert regal: „Trebuie să renunțe să se comporte ca o celebritare. Este vulgară…”

Meghan Markle, criticată fără milă de un expert regal: „Trebuie să renunțe să se comporte ca o celebritare. Este vulgară…”

Colin Campbell, un expert și biograf al familiei regale, a criticat-o fără milă pe Meghan Markle. Autoarea, în vârstă de 69 de ani, susține că ducesa ar trebui să renunțe să se mai poarte ca o celebritate în poziția pe care o ocupă, pentru că ea ar trebui să reprezinte oamenii, ci nu să aibă aere de diva.

 

Colin a publicat până acum trei cărți despre familia regală, iar într-un interviu pentru revista britanică  Closer, ea nu are deloc cuvinte de laudă la adresa lui Meghan Markle și o descrie drept „vulgară, iresponsabilă și lipsită de clasă”.

Autoarea a lansat un atac dur la adresa soției prințului Harry și este de părere că Meghan trebuie să-și ia în serios rolul de membră a familiei regale și să se comporte ca atare, ci nu ca o celebritate, având în vedere că nici nu a făcut parte din categoria numelor grele de la Hollywood, ci abia s-a făcut remarcată într-un singur serial.

Colin Campbell susține că Meghan este vulgară și iresponsabilă

„Nu a fost niciodată un star la Hollywood, așa că trebuie să renunțe să pretindă că ar fi. Membrii familiei regale nu trebuie să se poarte ca celebritățile. Este prostesc, e vulgară și iresponsabilă”, a spus Colin.

Nu este prima data când Lady Colin o critică pe Meghan. În luna aprilie, ea a sfătuit-o pe ducesă să evite să mai fie activistă politică, având în vedere că familai regală trebuie să reprezinte toți oamenii.„Trebuie să învețe să-și țină gura închisă”, a mai spus Colin.

Declarațiile biografei au venit la scurt timp după ce s-a aflat că Meghan va colabora cu revista Vogue pentru ediția din luna septembrie.

Citește și: