Meghan Markle comparată iar cu Lady Di. Gestul cu care i-a impresionat pe britanici. A devenit „ducesa inimilor”

Meghan Markle comparată iar cu Lady Di. Gestul cu care i-a impresionat pe britanici. A devenit „ducesa inimilor”

Pentru Meghan Markle a fost o zi specială marți. Ducesa de Sussex a participat pentru prima dată singură la un eveniment fără nici un alt membru al familiei regale și a câștigat simpatia tuturor. Ea a fost invitată la deschiderea expoziției Oceania la Academia Regală de Artă din Londra, unde și-a făcut apariția într-o rochie lungă, neeagră, marca Givenchy, pantofi stiletto și geantă clutch.

Însă, Meghan a încântat mulțimea cu un gest aproape banal, însă plin de însemnătate. Potrivit revistei Cosmopolitan,  ea a câștigat inimile tuturor pentru că a demonstrat că deși a devenit membru al familiei regale se comportă ca un om normal. Și asta, pentru că în momentul în care a ajuns la eveniment, ducesa a făcut un gest neașteptat pentru mulți: și-a închis singură ușa de la mașină.

Citește și: Ce nu s-a știut niciodată despre prințesa Diana. Care a fost cea mai mare dorință a ei, dar nu a reușit niciodată să și-o împlinească

Meghan Markle și prințul Harry vor pleca în turneu în Australia

Mai exact, când a ajuns la eveniment un valet  i-a deschis portiera, iar după ce a coborât Meghan și-a închis apoi singură ușa, și nu a mai așteptat ca tot valetul să o închidă. Momentul a fost surprins de camerele de filmat ale fanilor, care păreau încântați de gestul soției prințului William.  Fapt pentru care, fosta actrița americană a fost ocmparată din nou cu Lady Di, printesa inimilor.

Meghan Markle și prințul Harry vor pleca luna viitoare într-un turneu în Australia.

Citește și: