Meghan Markle ar putea moșteni ceva foarte special de la prințesa Diana, în ziua nunții sale | FOTO

Meghan Markle ar putea moșteni ceva foarte special de la prințesa Diana, în ziua nunții sale | FOTO

În ziua nunții sale cu prințul William, în 2011, Kate Middleton a purtat o tiară fină Cartier, din 1936, din colecția reginei Elisabeta, tiară primită de monarh de la Regina Mamă, la 18 ani. În plus, inelul ei de logodnă, unul albastru, cu safire, i-a aparținut prințesei Diana, soacra pe care nu a mai apucat să o cunoască.

Așa că toată lumea se întreabă acum ce bijuterii va purta americanca Meghan Markle la nunta cu prințul Harry, din 19 mai. Mai mult ca sigur, și ea va avea acces la bijuteriile prințesei Diana. Și ce bijuterie ar fi mai potrivită decât tiara purtată de Lady Di în ziua nunții sale?

Meghan Markle deja poartă pe deget două dintre diamantele aflate în colecția răposatei prințese Diana. Harry le-a folosit pentru a flanca un diamant din Botswana, vedeta bijuteriei.

Presa britanică scrie însă că Meghan, în vârstă de 36 de ani, divorțată, fără copii, va mai moșteni bijuterii de la Lady Di. Cel mai probabil este vorba despre tiara purtată de 'Prințesa Inimilor' în iulie 1981, când s-a căsătorit cu prințul Charles.

Meghan mai are și varianta de a apela la colecția reginei, dacă aceasta va fi de acord – și va fi, din moment ce și-a dat deja binecuvântarea pentru nuntă – sau să folosească diamante din colecția prințesei Diana pentru a crea o nouă bijuterie, personalizată pe gustul ei.

Colecția de bijuterii a prințesei Diana aparține în prezent fiilor ei, William și Harry.

Foto: Hepta/NorthFoto

Vezi și Ce avere are logodnica lui Harry, Meghan Markle? Iată și cu cât vine prințul de acasă

Citește și: