Meghan Markle, apariție neașteptată la Wimbledon. Detaliul care a atras atenția fanilor. Ce a făcut Kate Middleton

Meghan Markle, apariție neașteptată la Wimbledon. Detaliul care a atras atenția fanilor. Ce a făcut Kate Middleton

Meghan Markle și-a făcut o apariția neașteptată la Wimbledon, ieri, la doar câteva săptămâni de când a devenit mama. Ducesa de Sussex, în vârstă de 37 de ani, a mers la Wimbledon pentru a-și susține din tribune buna prietenă, Serena Williams, cares-a confruntat cu jucătoarea slovenă Kaja Juvan.

Deși de când a început turneul de tenis, Kate Middleton a fost nelipsită din tribune, de data aceasta a preferat să nu meargă, Meghan fiind ieri singurul membru al familiei regale, prezent la Wimbledon.  Anul trecut, cele două ducese au apărut împreună la turneul de tenis  și păreau că se înțeleg foarte bine și că între ele s-a legat o prietenie foarte puternică. Însă, lucrurile se pare că nu mai stau deloc așa, în prezent. Lipsa soției prințului William din tribune a întărit încă o data zvonurile că Meghan și Kate nu se mai înțeleg deloc și cele două evită să petreacă timp împreună pe cât de mult posibil.

Îmbrăcată casual, cu o jachetă albă, un tricou negru și o pereche de blugi, Meghan Markle, 37 de ani, a venit la eveniment alături de două foste colege de universitate, Genevieve Hillis și Lindsay Roth, potrivit telegraph.co.uk.   Ducesa de Sussex nu prea amaiapărut  în public de la nașterea fiului ei, Archie, dar a reușit să ajungă la Wimbledon, turneu la care a fost prezentă și anul trecut, când Serena Williams a ajuns în finală. Fosta actriță a devenit mamă pe 6 mai, când a adus pe lume primul copil al Prințului Harry. Botezul fiului lui Meghan și al prințului Harry va avea loc sâmbătă și va fi un eveniment privat. De asemenea, ducii au ales ca numele nașilor copilului să nu fie făcute publice.

FOTO: Alpha Press/ Hepta

 

Citește și: