De asta a vrut să se retragă din familia regală? Pasul făcut de Meghan Markle imediat ce ea și soțul ei, prințul Harry, au anunțat că renunță la îndatoririle regale. Un plan bine calculat, pas cu pas

Meghan markle a semnat un contract cu Disney

Ducesa de Sussex, Meghan Markle, ar fi semnat un contract compania Disney, urmând să fie naratorul unui proiect. Încasările obținute vor fi donate unei asociații caritabile care se ocupă de protejarea vieții sălbatice, 'Elephants Without Borders', anunță presa străină.

Deja Meghan, fostă actriță, a făcut înregistrările, chiar înainte de a pleca în canada, de Sărbători, ceea ce înseamnă că ducii de Sussex au gândit totul, calculat, pas cu pas. Ceea ce vedemacum e parte dintr-un plan bine pus la punct, de care numai ei au știut.

Meghan a mai colaborat cu Disney și anterior, pentru premiera europeană a filmului 'The Lion King', din iulie anul trecut. Evenimentul a avut rolul de a colecta fonduri pentru organizația African Parks, susținută de prințul Harry.

Disney nu a confirmat încă această colaborare în care e implicată Meghan Markle.

Azi e o zi hotărâtoare pentru Meghan și prințul Harry, fiind programată o întâlnire la cel mai înalt nivel, în care se va hotărî statutul lor. La ea vor participa regina Elisabeta, prințul Charles, prințul William și, bineînțeles, prințul Harry. Meghan Markle va lua și ea parte, dar prin telefon, ea aflându-se în Canada.

Vezi și Cine i-a sfătuit pe prințul Harry și Meghan Markle să se delimiteze de familia regală și să devină independenți. E una dintre cele mai puternice și bogate femei din lume

Citește și: