Meghan Markle a dezvăluit cum își alintă fiul. Iată porecla adorabilă a lui Archie!

porecla lui Archie

În timpul turneului pe care îl face în Africa împreună cu soțul ei, prințul Harry, și cu micuțul Archie, Meghan Markle a dezvăluit, cu voie sau nu, cum își alintă fiul.

Iar porecla oglindește toate sentimentele pe care mama le nutrește pentru fiul ei în vârstă de 4 luni. În cadrul întâlnirii pe care a avut-o cu activistul pentru drepturile omului Desmond Tutu și fiica lui, Thandeka, Meghan și-a alintat fiul 'Bubba'.

La 4 luni, Archie vrea deja să meargă

După ce camerele de filmare s-au stins, iar cei de față au putut vorbi liber, prințul Harry a spus despre Archie: 'Cred că el știe exact ce se întâmplă aici'.

Ducele de Sussex a mai spus că Archie vrea constant să se ridice în picioare, deși are numai 4 luni. Meghan a completat că Archie vrea mereu să exploreze ceea ce e în jurul lui și că e convinsă că Archie are un suflet 'bătrân', făcând, poate, referire la faptul că ar putea fi reîncarnat.

În mod inedit, tot ducesa de Sussex a spus că fiului ei îi place deja să 'flirteze'.

Turneul pe care soții îl desfășoară în Africa a dat posibilitatea tuturor să-l vadă în sfârșit, așa cum trebuie, pe Archie. Acesta este bucățică ruptă din tatăl său. Parcă i-ar fi geamăn!

Vezi și Povestea din spatele brățărilor purtate de Meghan Markle și prințul Harry în Africa de Sud. Ce semnificație au

Citește și: