Actorul a fost operat de urgență, după ce a suferit o perforație a intestinului, veste care a ajuns în presă la începutul lunii august. Atunci a ieșit la iveală că perforația îi putea fi chiar fatală actorului în vârstă de 49 de ani.

Din fericire, vedeta a trecut cu bine peste această încercare și pare că e pe drumul spre recuperare, a povestit o sursă.

Actorul scrisese recent pe Twitter: ”Trei luni într-un pat de spital. Bifat”.

Perforaţia gastrointestinală, mai cunoscută ca ruptură de intestin, are loc când se formează o gaură în stomac, în intestinul gros sau în cel subţire. Simptomele includ dureri abdominale acute, iar complicaţiile pot duce la septicemie, care poate fi chiar fatală.

Problemele de sănătate ale actorului sunt urmarea multor ani în care acesta a consumat alcool, droguri, dar și medicamente. În 1997, a urmat o cură de dezintorxicare de 48 de zile, din cauza dependenței de Vicodin. Apelase la acest medicament din dorința de a nu mai consuma atât de mult alcool.

În 2001, s-a internat din nou la dezintoxicare, pentru a scăpa de dependențele de Vicodin, metadonă, amfetamine și alcool. Afirma ulterior că a reușit și de atunci nu s-a ferit niciodată să vorbească public desore problemele pe care le-a avut.

Foto: NorthFoto

Citește și: