”Mătase franțuzească” de Sandra Brown – procurorul îndrăgostit de frumoasa acuzată

Atunci când pastorul Jackson Wilde este găsit fără viață și în pielea goală în camera sa de hotel, Claire Laurent devine principala suspectă. Citește romanul 'Mătase franțuzească' de Sandra Brown pentru a vedea ce se întâmplă cu frumoasa proprietară a firmei de lenjerie feminină.

Frumoasă și misterioasă ca și orașul în care trăiește, New Orleans, femeia este și o fire foarte practică. Deține o mare firmă producătoare de lenjerie sexy de damă: 'Mătase franțuzească'. A reușit să atingă culmile succesului prin pasiune și dedicare, ceea ce înseamnă că nu a mai avut timp de viață personală. Conduce businessul cu o mână de fier într-o mănușă de catifea și are reputația că nu acceptă să-i stea cineva în cale.

'Mătase franțuzească' și afaceri murdare

Afacerea lui Claire începe să se clatine atunci când predicatorul Jackson Wilde pornește o adevărată campanie media împotriva ei. Pastorul condamnă produsele firmei 'Mătase franțuzească' pentru că îndeamnă la păcat și sunt emblema unei societăți decadente. Nu după mult timp, este găsit mort în condiții suspecte. Toată lumea crede că tânăra proprietară are de-a face cu crima.

Robert Cassidy, adjunctul procurorului districtual, este tot atât de ambițios pe cât este de chipeș. Soluționarea cazului l-ar putea ajuta să avanseze în carieră. El știe că frumoasa Claire se condamnă sigură prin minciunile pe care le spune. Chiar dacă el este cel care ar trebui să o acuze, se simte atras irezistibil de tânără. Dar nici Cassidy și nici nevinovăția pe care pretinde că o are nu o vor putea salva, dacă nu va mărturisi adevărul șocant, acela pe care a jurat că nu-l va mărturisi niciodată.

Citește 'Mătase franțuzească' de Sandra Brown pentru a afla care sunt secretele frumoasei Claire și dacă va reuși să se salveze. Oare relația ei cu Robert Cassidy are un viitor? Cartea apare vineri, 6 septembrie, doar în colecția Cărți Romantice a revistei Liberatea pentru femei. O vei putea cumpăra de la toate punctele de difuzare a presei la prețul special de doar 9,99 lei (carte+revistă).