Cele mai bune măști faciale cu fructe de toamnă

Cele mai bune măști faciale cu fructe de toamnă

Profită de noutățile sezonului în materie de fructe și pregătește extrem de repede trei măști faciale care să-ți îngrijească intens tenul.  

Toamna este cel mai potrivit moment pentru a te ocupa mai mult de ceea ce înseamnă o îngrijire aprofundată a pielii. Acel lucru presupune ca săptămânal să-ți acorzi timpul necesar pentru pregătirea și aplicarea unor măști faciale care să revitalizeze tenul.

Mască pe bază de piersici

Este foarte ușor de pregătit: dintre piersicile cumpărate, alege-le pe cele mai coapte. Una-două sunt suficiente. Pasează fructele foarte bine cu furculița, apoi adaugă o linguriță-două de iaurt. Amestecă din nou foarte bine, apoi aplică uniform pe ten, pe gât și pe decolteu și relaxează-te timp de 20 de minute. Piersicile ajută la revitalizarea și catifelarea pielii.

Măști faciale pe bază de struguri

Alege boabele dintr-un strugure copt – de preferință din soiurile închise la culoare, pentru că sunt bogate în resveratrol, unul dintre cele mai eficiente ingrediente anti-îmbătrânire –, pasează-le și combină-le cu două lingurițe de miere de albine și un gălbenuș de ou. Aplică pe ten și bucură-te de rezultate. Este una dintre cele mai bune combinații de ingrediente naturale care hidratează pielea și o netezește ușor.

Mască pe bază de mere

Știi vorba aceea… cu un măr pe zi ții doctorul departe. Acest lucru este valabil și în cazul tenului. Pregătește o delicioasă mască pe bază de mere, banane și iaurt. Fierbe ușor un măr, cât să-l poți decoji repede, pasează pulpa, adaugă o linguriță de banană zdrobită și o linguriță de iaurt sau smântână. Aplică pe ten și șterge după 20 de minute. Este o rețetă perfectă pentru tenurile uscate.

Copyright: baryla / 123RF Stock Photo