„Sunt femeie și îmi place asta. Nu vreau să fiu puternică ca un bărbat, vreau să fiu o femeie puternică, să iubesc ca o femeie, să mă bucur de viață ca o femeie, să arăt a femeie.
Asta înseamnă că îmi place să mă îmbrac frumos, să mă aranjez, să am grijă de mine, de cum arăt și să-mi dau silința să arăt bine. Și da, îmi place să fiu admirată, să-mi arăt frumusețea imperfectă de care sunt mândra și mă simt bine în pielea mea”, a scris Ioana Ginghină pe pagina ei de facebook.

„Nu mai este un secret că o admir pe J. Lo sau Salma Hayek, Catherine Zeta-Jones sau Elizabeth Hurley, toate femei trecute de muuult de 40 de ani, chiar 50, dar care arată extrem de bine.
Nu sunt ca ele și nici nu vreau să fiu. Vreau să fiu eu, în cea mai bună formă la orice vârsta.
Ne place să le admirăm, dar ni se pare imposibil să arătam așa și atunci intervine puțină invidie și răutate. Însă dragele mele, suntem exact ca ele. Femei frumoase la orice vârsta, iubite de cine trebuie și vrea să ne iubească așa cum suntem, imperfecte, dar cu încredere în sine, cu mult curaj, cu optimism și zâmbet larg. Așa că învățați să vă iubiți și să va acceptați așa cum sunteți.
Pentru că frumusețea chiar vine din interior și se vede foarte tare în exterior.
Dacă aveți pe interior bunătate, iubire, pozitivitate și dorința de a ajuta, va garantez că toată lumea va vedea acestă frumusețe în exterior”, a completat vedeta pe blogul ei.

Ioana Ginghină a povestit cum s-a produs despărțirea de Alexandru Papadopol

Ioana a spus că relația ei cu Alexandru Papadopol s-a destrămat în timp, iar soțul ei și-a făcut curaj și i-a mărturisit Ioanei că nu este fericit după o vacanță pe care au petrecut-o împreună.

“Am fost în vacanţa de vară unde el a fost un pic mai ciudat, mai distant, supărat. Când am ajuns acasă l-am întrebat ce are. Atunci mi-a zis: uite care e treaba, că nu merge, că el simte ceva, nu ştie. Era nefericit. Mi se pare un lucru destul de important. Îmi dau seama că viaţa e foarte frumoasă, e păcat să stai aşa într-o relaţie. Ideea este că şi după, nu e aşa o problemă. Şi eu acum sunt mai fericită ca înainte. Eu nu mai făceam nimic pentru mine şi e mare greşeală“, a povestit Ioana Ginghină în emisiunea „Vorbește lumea”.

Ea a mărturisit că divorțul nu a afectat-o pe Ruxandra, fiica lor de 11 ani, care petrece timp în mod egal cu ambii părinți.

„Acum, petrecem amândoi timp mai de calitate cu Ruxandra. Cumva înainte eram: cine-i în casă are grijă de ea. Cred că au fost lucruri care s-au stricat în timp. Într-o zi mi-a zis Alexandru că gata, nu mai poate. Eu nu am realizat atunci. Acum mai bine de un an, cam un an şi trei luni. După mi-am dat seama că probabil undeva vina e la mijloc, erau nişte chestii care scârţâiau. Nu era o căsnicie neapărat fericită, ci una liniştită”, a mai spus Ioana.

A părăsit-o sau nu Alexandru pentru Adriana Titieni?

Ioana Ginghină a zis că a făcut tot posibilul ca să își salveze căsnicia. “Eu am știut de la început că el e mai special și l-am accepat așa cum a fost. Eu am încercat să repar, dar nu mai mergea și am zis să punem punct. Nu mai avea rost să fim doar colegi de casa. Inițial nu am avut niciun sprijin, pentru că nu am spus nimănui”, a mai spus ea.

Îndrăgita vedetă  a mărturisit că e convinsă că în momentul în care s-a despărțit de Papadopol, cu siguranță în viața fostului ei soț nu era nicio altă femeie în viața lui, ci Alexandru era doar nefericit.

Mai mult, ea a vorbit și despre noua iubită a lui Alexandru, Adriana Titieni  cu care acesta a fost surprins pe stradă de paparazzi.

„Nu mi-a fost ușor și i-am spus si lui. Prima dată când am aflat am sunat psihologul, ca să știu cum să fac cu Ruxi. Și apoi l-am sunat pe el, nu știa că au apărut imaginile cu el. Era și el terminat, nu avea niciun chef să se vadă chestia aia. Cumva nu mi-a picat bine, dar oricum bănuiam ceva, mai mult m-am gândit la ce zice lumea”, a mai spus Ioana.

Ioana a mai mărturisit că acum ea și Alexandru au o relație foarte bună și el este omul pe care se poate baza la orice oră. El o ajută și când are nevoie să stea cineva cu fiica lor, Ruxi, și tot el o ajută și dacă are nevoie să-și repare ceva în casă sau dacă i se strică mașina. Actrița spune că, în prezent, trece printr-o perioada bună în viața sa:”Sunt surprinzător de bine! E complicat să spun că nu a fost greu, am avut tot felul de perioade. Sunt foarte bine. Nu-i așa dracul de negru”.

Citește și: