Erau nedespărțiți în ”Salvați de clopoțel”, dar în realitate nici nu-și vorbesc. Cine este actorul din serial pe care nimeni nu-l suportă

Mark-Paul Gosselaar nu a mai vorbit cu Dustin Diamond de peste 20 de ani

Cine nu și-i amintește pe Zack Morris și pe Screech, din serialul 'Saved by the bell' (Salvați de clopoțel)? Erau poate cele mai iubite personaje, fără de care serialul nu prea avea sens. Pe micul ecran păreau că sunt cei mai buni prieteni. Și, pentru că nu vrem să stricăm amintirile frumoase ale trecutului, probabil ne-am imaginat că așa au și rămas peste ani.

 

Nimic mai fals! Într-o emisiune televizată recentă la care a participat, Mark-Paul Gosselaar, cel care l-a jucat pe Zack Morris, a declarat că nu a mai vorbit cu Dustin Diamond, cel care a dat viață personajului Screech, de peste 20 de ani.

Dustin Diamond, alias Screech

 

Întrebat de când nu a mai vorbit cu colegul său de platou, Gosselaar a replicat simplu: '1994'. 'E adevărat, nu inventez nimic', a adăugat actorul.

'Screech' a fost și la închisoare

 După ce serialul s-a terminat, la începutul anilor 90, Diamond a lansat pe piață o casetă video în care face sex și a avut de-a face în mai multe rânduri cu poliția. Mai mult, chiar a ajuns la închisoare după ce a înjunghiat un om, într-o altercație izbucnită într-un bar.

 

Fostul Screech le-a făcut probleme și foștilor săi colegi, el lansând, în 2009, o carte în care venea cu totul felul de detalii despre colegii săi și viețile lor personale, 'Behind the bell'. Pomenea acolo despre consumul de droguri, picanterii sexuale și nu numai.

 

Câțiva ani mai târziu, Gosselaar afirma că nu-și amintește ca pe platou să se fi întâmplat astfel de grozăvii, spunând: 'Nu-mi amintesc astfel de lucruri. Experiența mea în serial a fost foarte pozitivă'.

Saved by the bell

 

Ulterior, Diamond a negat că el însuși ar fi scris cartea și chiar a cerut scuze colegilor pentru pătarea reputației lor, afirmând, totodată, că a avut perioade negre în viață, dar că-și iubește foștii colegi.

Vezi și Îl știi din 'Salvați de clopoțel', dar acum e un bărbat în toată puterea cuvântului, căsătorit și cu copii. Cum s-a schimbat de-a lungul timpului Mario Lopez | GALERIE FOTO

Citește și: