Îl știi din ”Salvați de clopoțel” și tocmai a devenit tată a treia oară! Ce mândrețe de băiat are Mario Lopez!

Mario Lopez, a treia oara tata

Actorul Mario Lopez e un familist convins. Iar familia sa tocmai s-a mărit cu încă un băiețel, care va purta numele Santino Rafael.

Actorul în vârstă de 45 de ani, cunoscut din serialul 'Salvați de clopoțel', a făcut anunțul extrem de entuziasmat: 'E băiat!!! Un băiețel sănătos și frumos… Santino Rafael Lopez'.

'Bebelușul și mama se simt minunat. Doamna Lopez s-a descurcat ca o campioană', a mai scrie el pe Instagram, unde a postat și o suită de fotografii, sub hastagul 'bebelușLopez3'.

Și soția lui, Courtney, în vârstă de 36 de ani, a postat, la rândul ei, instantanee cu nou-venitul pe lume, scriind: 'Arată exact ca tatăl lui!'. A folosit simbolic hastagul 'Lopezpetrecereincinci'.

Ea și Lopez s-au cunoscut în 2008, iar patru ani mai târziu s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii în Punta Mita, Mexic. Gia, primul lor copil, avea deja 2 ani atunci.

Încă de dinainte de nuntă, Lopez lăsa să se înțeleagă că imediat ce nuntașii vor pleca, se pun pe 'făcut copii'.

Ultima sarcină a lui Courtney a fost anunțată în ianuarie. Într-un interviu acordat de Mario Lopez, acesta se referea la sarcină ca la un 'miracol de Crăciun'.

În prezent, Gia Francesca are 8 ani și jumătate, iar Dominic Luciano 5 ani și jumătate.

Soții Lopez nu au vrut să știe sexul bebelușului, așa procedând și la celelalte două sarcini. 'Suntem mai de modă veche. Nici nu contează (sexul – n. red.) ca să fim sinceri, atâta vreme cât e sănătos bebelușul', spunea Mario Lopez. 'Vom ști ce sex are atunci când se va naște', mai spunea el.

Vezi și Doi frumoși! Mario Lopez l-a întâlnit pentru prima oară pe fiul Evei Longoria. Fotografiile sunt adorabile!

Citește și: