Marina Voica a fost la un pas de moarte. Uite ce a pățit artista

Marina Voica a fost la un pas de moarte

Cântăreața Marina Voica, la cei 82 de ani ai săi, are în spate o viață foarte plină. Ar avea ce povesti ani buni de acum înainte. O întâmplare, însă, putea să-i curme existența.

 În copilărie, a povestit ea recent, avea acasă un pian mare, din mahon, în care tatăl său obișnuia să pună naflalină, ca să nu fie atacat de molii. Doar că într-un astfel de moment, când tatăl său pregătea naftalina pentru a o pune în pian, mama lor le pregătea, ei și fratelui său, micul dejun, care includea chefir.

Cum amândoi mâncau chefirul cu zahăr, au vrut să-l îndulcească, ca de obicei. Numai că în loc de cuburile de zahăr, au pus în chefir naftalină.

Surprinzătoare a fost însă reacția mamei lor, care, potrivit Marinei Voica, ar fi spus că 'dacă copiii mor, moare şi ea. Şi a luat şi ea toată naftalina şi a băut-o'.

Ulterior, a fost chemată Salvarea și tuturor li s-au făcut spălături stomacale. 'Mama era să-l omoare pe tata. Nu l-a iertat toată viaţa că era să…', a declarat cântăreața la Antena Stars.

Foto: Facebook

Vezi și Îl mai știți Brandon din Beverly Hills 90210', idolul adolescentelor? Actorul a fost la un pas de moarte. Tragedia prin care a trecut

Citește și: