Mariah Carey suferă de o boală încă din 2001. Vedeta vorbește pentru prima oară despre asta: ”Iau medicamente și totul pare să fie bine”

Mariah Carey sufera de o boala

Cântăreața Mariah Carey suferă de tulburare bipolară de tip II, diagnosticul fiindu-i pus încă din 2001. Până acum a încercat să țină ascuns acest detaliu din viața sa, chiar negându-l. Iată că, în cele din urmă, și-a luat inima în dinți și a arătat fanilor că nici ea nu e un om lipsit de vulnerabilități.

Artista în vârstă de 48 de ani a declarat pentru revista People că ani buni a trăit in negare și cu teama constantă că va fi deconspirată, după diagnosticul din 2001. Atunci, a fost spitalizată, având un episod de cădere fizică și psihică.

 ”Nu mi-a venit să cred… Până recent am trăit în negare și izolare și cu teama constantă că se va afla (despre afecțiune – n. red.)”, a admis Mariah Carey. În prezent, artista primește tratament și lucrurile sunt ținute sub control.

Vorbind despre momentul în care a ajuns la spital, Mariah a spus că acesta a venit după ”cei mai grei ani prin care am trecut”.

 Tulburarea bipolară de care suferă cântăreața se manifestă prin episoade de depresie, manii ușoare, iritabilitate, insomnii și hiperactivitate.

Însă Mariah, mamă a doi copii în vârstă de șase ani, pe care îi are cu fostul soț Nick Cannon, trece printr-o perioadă bună în prezent și e optimistă cu privire la viitor. ”Iau medicamente și totul pare bine”, a mărturisit ea.

Artista a mai dezvăluit că înainte de a fi diagnosticată era convinsă că suferea de o afecțiune severă legată de somn. (…) Mă simțeam așa de singură și tristă”, își amintește ea.

 În 2001, tabloidele au scris că Mariah urma un tratament psihiatric după o cădere nervoasă și o tentativă de sinucidere, fapt negat la acea vreme de agentul său. Căderea nervoasă, care a existat în realitate, venea după o perioadă foarte intensă în carieră, dar și după despărțirea de iubitul ei, Luis Miguel, după o relație de trei ani.

Vezi și Ce mari au crescut copiii lui Mariah Carey! GALERIE FOTO

Citește și:

Loading...