Mariah Carey, grav bolnavă! Medicii i-au interzis să mai urce pe scenă. Cântăreaţa şi-a anulat deja toate concertele de Crăciun

Mariah Carey, grav bolnavă! Medicii i-au interzis să mai urce pe scenă. Cântăreaţa şi-a anulat deja toate concertele de Crăciun

Mariah Carey este grav bolnavă. Artista a fost nevoită să-și anuleze concertele din turneul de Crăciun „All I Want for Christmas Is You', la sfatul mediciilor. Anunțul l-a făcut chiar artista pe Twitter, miercuri seara.

 

Cântăreața, în vârstă de 47 de ani, a fost sfăuită de medici să-şi anuleze toate concertele din turneul 'All I Want For Christmas', după ce a contractat o infecţie respiratorie puternică.

„Exact la timp pentru sezonul Sărbătorilor, se pare că am primit un cadou personal: o minunată infecţie respiratorie după gripa de săptămâna trecută. Știți că iubesc cel mai mult să sărbătoresc sărbătorile de iarnă cu show-ul meu festiv de Crăciun, dar trebuie să ascult de sfatul medicilor și să mă odihnesc până îmi spun că voia vea voie să urc din nou pe scenă', a scris ea.

Citește și: Povestea acestei tinere e fabuloasă. S-a născut cu chipul deformat și copiii se speriau de ea când o vedeau….

Trebuie să se recupereze complet

Până ce se va recupera, artista nu va putea să mai urce pe scenă timp de câteva săptămâni.

Mariah Carey, născută pe 27 martie 1970, a devenit cunoscută pe plan mondial la scurt timp după ce şi-a lansat albumul de debut, în 1990, sub îndrumarea lui Tommy Mottola, directorul casei de discuri Columbia, cu care s-a căsătorit în 1993. După divorţul de Mottola, în 1997, a început să introducă elemente hip-hop în piesele sale, însă popularitatea ei a început să scadă în 2001, după ce a părăsit Columbia Records.

A revenit în atenţia publicului în 2005, cu un nou album pop, care a impresionat publicul şi criticii de specialitate. De-a lungul anilor, albumele sale s-au vândut în peste 200 de milioane de copii pe plan mondial, iar artista americană a câştigat numeroase trofee prestigioase, inclusiv cinci premii Grammy.

Citește și: