Maria Marinescu, prima imagine cu bebelușul ei! Cum arată vedeta, la o lună după ce a născut

Maria Marinescu, prima imagine cu bebelușul ei! Cum arată vedeta, la o lună după ce a născut

Maria Marinescu trece prin clipe foarte fericite. Ea a devenit, în urmă cu o lună, mămică pentru a doua oară. Vedeta arată fenomenal, la doar o lună după ce a născut, și pare într-o formă de invidiat.

 

Celebrul designer a născut în luna ianuarie un băiețel, prin cezariană, acesta fiind primul ei copil, cu actualul ei soț, Alin Petrache, fostul preşedinte al Comitetului Olimpic Sportiv Român.

Ea a făcut publică pe contul ei de Instagram, prima imagine cu noul membru al familiei, însă aceasta a postat și o poză cu ea, în care arată fenomenal. Creatoarea de modă, în vârstă de 39 de ani, apare într-o ținută sport și anunță că s-a apucat din nou de sală, deși are o siluetă de invidiat și nici nu zici că a devenit recent mămică.

Citește și:Dieta a băgat-o pe Mirabela Dauer în spital? „Plăcerea mea este mâncarea. Sunt gurmandă rău. Nu sunt un exemplu și îmi cer scuze…'

Maria Marinescu și Alin Petrache sunt căsătoriți de doi ani

Maria s-a căsătorit cu Alin Petrache, fostul preşedinte al Comitetului Olimpic Sportiv Român, în urmă  cu doi ani,  și bebeluşul este primul copil al cuplului.

Creatoarea de modă mai are un copil din mariajul anterior cu Frank Colin, cu care a fost căsătorită cinci ani,  tot un băiat, pe nume Levyn (8 ani),iar soţul ei are şi el trei fete tot dintr-o altă căsătorie. Întrebată dacă şi-ar mai dori încă un băieţel, ca să egaleze situaţia în casă, Maria a lăsat să se înţeleagă că pentru moment familia ei este destul de numeroasă.

Citește și: