Maria Dragomiroiu, decizie radicală la 62 de ani: „Odată cu vârsta, pielea….”

Maria Dragomiroiu, decizie radicală la 62 de ani:  „Odată cu vârsta, pielea....”

Îndrăgita cântăreață de muzică populară, Maria Dragomiroiu, a avut mereu o imagine perfectă,  mama natură fiind generoasă cu ea. La 62 de ani nu-și arată deloc vârsta, dar celebra cântăreață a început să fie nemulțumită de felul în care arată fața ei și s-a gândit să-și facă operații estetice.

Maria Dragomiroiu vrea să-şi facă o  blefaroplastie, adică o operație la nivelul pleoapelor, și a decis să de lase pe mâna medicilor esteticieni. Deși îi e frică de bisturiu, artista e dispusă să facă sacrificii pentru cariera ei, pentru că, spunea ea, știe că aspectul fizic contează enorm, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Detaliul pe care nu l-a observat nimeni la Kate Middleton și prințul William. De câte ori apar în public, niciodată nu…

Vrea să-și facă o blefaroplastie

„Maria Dragomiroiu ţine foarte mult atât la sănătatea ei, cât şi la aspectul ei fizic. Are un regim alimentar echilibrat, are grijă să nu ia în greutate, la sală nu merge, dar face acasă exerciţii zilnic. La saloanele de infrumuseţare merge doar când are timp, în rest îşi face tratamente acasă, pentru ten. De o perioadă se tot gândeşte să-şi facă blefaroplastie, adică să-şi opereze pleoapele. Ea şi-a mai umblat puţin la ele, pentru că avea o pleopă dublă, aşa s-a născut, dar intervenţia a fost minoră, e aproape inobservabilă. Acum e decisă să intervină mai mult, să-şi facă o intervenţie ca la carte. Odată cu vârsta, pielea s-a lăsat şi dă un aspect inestetic ochilor. Operaţia înseamnă, practic, să-i ridice chirurgical pielea de deasupra ochilor. S-a consultat cu mai mulţi specialişti, a întrebat şi pe la prietenele ei, prin showbiz, a căutat păreri pro şi contra. Problema e că îi este frică de operaţie. Îşi doreşte să o facă, dar îi este puţin teamă. În curând probabil o va face, căci ştie că aspectul fizic contează enorm, mai ales pentru meseria pe care o are', au declarat surse din anturajul artistei pentru wowbiz.ro.

Citește și: