Maria Dinulescu ar accepta orice rol propus de Tarantino

Maria Dinulescu ar accepta orice rol propus de Tarantino

Actrița Maria Dinulescu dezvăluie ce rol ar accepta să interpreteze doar dacă regizor ar fi Quentin Tarantino sau cum a traversat oceanul din dragoste pentru un american.
Tânăra actriță Maria Dinulescu este astăzi la „Dincolo de aparențe” și îi dezvăluie Florentinei Fântânaru faptul că ar juca rolul unei lesbiene doar dacă regizorul ar fi Quentin Tarantino. Amintindu-i că, de dragul meseriei, s-a sărutat cu o femeie într-un film, Florentina află că Maria nu ar repeta experiența în orice condiții.

„Sincer, cred că mi-ar trebui un scenariu foarte bine scris și un regizor pe care să-l iubesc tare mult să accept un astfel de rol. Probabil dacă Tarantino ar veni cu un astfel de personaj aș zice instantaneu da, pentru că este un regizor excepțional, foarte curajos, pentru că ar fi în cadrul unei povești foarte interesante și clar ar fi ceva care nu ar fi atât de mult luat în serios. Ar fi din punct de vedere tehnic extrem de valoros”, declară Maria, care l-a întâlnit pe faimosul regizor. „L-am cunoscut la Cannes și în Hollywood, are o energie fantastică, are un șarm inimaginabil, foarte inteligent, foarte activ, în fiecare minut pe care îl trăiești cu el simți că ești plin de viață”, povestește Maria.

Tot de la ora 13:00, la Antena Stars, actrița va povesti cum a plecat, doar pentru o zi în Statele Unite ale Americii, pentru că se îndrăgostise. „Cu mulți ani în urmă m-am îndrăgostit de un american. Am plecat o zi în SUA. L-am văzut în mediul lui și mi-am dat seama că el niciodată nu se va putea adapta în România și că n-are niciun sens să îi stric lui viața. A doua zi m-am întors”, dezvăluie Maria.
Credit foto: Antena Stars