Margot Robbie și Tom Ackerley au deja probleme în mariaj? Detaliul care îi dă de gol

Margot Robbie și Tom Ackerley au deja probleme în mariaj? Detaliul care îi dă de gol

Margot Robbie și Tom Ackerley au deja probleme în mariaj, anunță revista OK! Australia. Prezentă la premiera filmului ei „Terminal' de la Londra, fotografii aflați la eveniment au remarcat că aceasta nu mai poartă verighetă, la nici doi ani de când s-a căsătorit.

La lansarea filmului a fost prezent și soțul ei, producătorul de film Ackerley, care, de asemenea, a venit fără verighetă. Drept urmare, revista OK! Australia susține că lucrurile între ei nu mai merg așa bine și deja ar avea probleme în mariaj.

Cu toate acestea, reprezentații celor noi nu au confirmat aceste zvonuri. În plus, Robbie și Ackerley s-au întors recent dintr-o vacanță în Costa Rica, unde  au fost surprinși în ipostaze extrem de tandre, dar, de asemenea, niciunul nu avea verigheta.

Citește și: William Levy e cel mai frumos actor de telenovele, dar este și un tată model. Are doi copii superbi

Margot Robbie și Tom Ackerley s-au căsătorit în decembrie 2016

Actrița din 'Lupul de pe Wall Street' și Tom Ackerley și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii secrete, în decembrie 2016, în țara natală a lui Margot, Australia, pe Coasta de Aur, așa cum și-a dorit ea. .

'E locul în care a visat dintotdeauna să se căsătorească, dat fiind faptul că acolo a crescut pe când era un copil', a dezvăluit la acel moment un prieten al cuplului, care a precizat că producătorul și-ar fi dorit ca evenimentul să aibă loc în Anglia.

'Tom voia să se căsătorească în Anglia, dar știa cât înseamnă pentru Margot să se căsătorească acasă, la soare, așa că nu a insistat prea mult în privința locației', a adăugat sursa.

Citește și: