Margherita de la Clejani s-a ales din nou cu dosar penal! Ce a făcut iar artista

Margherita de la Clejani s-a ales din nou cu dosar penal! Ce a făcut iar artista

Scandalurile se țin lanț de Margherita de la Clejani. În urmă cu câteva luni a fost implicată într-un accident rutier și se afla sub influența unor substanțe interzise, iar acum a avut iar un comportament agresiv și a amenințat și a lovit două femei.

Margherita de la Clejani nu s-a liniștit și face ce face și ajunge în atenția oamenilor legii.

Astăzi, fiica Clejanilor ar fi amenințat și lovit două femei, angajate la o firmă de imobiliare. Oamenii legii s-au deplasat la fața locului, însă artista a fugit de la fața locului, fapt pentru care s-a ales cu dosar penal, potrivit Cancan.ro.

'La data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 14:00 prin apel 112 Secția 1 Poliție a fost sesizată cu privire la un conflict dintre o femeie și angajatele unei societăți comerciale. La locație au sosit polițiștii care au luat legătura cu angajatele firmei, femeia care ar fi fost implicata nemaifiind prezentă la fața locului. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și amenințare, iar cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului', se arată în comunicatul transmis de oamenii legii.

Citește și: