Marele anunț făcut de Kate Middleton și de prințul William, la două luni după ce au devenit părinți pentru a treia oară

Marele anunț făcut de Kate Middleton și de prințul William, la două luni după ce au devenit părinți pentru a treia oară

Marele anunț făcut de Kate Middleton și de prințul William după ce au devenit părinți pentru a treia oară. Toți britanicii așteptau să afle când va fi botezat micul prinț Louis, iar acum ducii de Cambridge au dezvăluit tot.

 

Kate și William au anunțat că fiul lor, prințul Louis, va fi botezat pe 9 iulie la capela regală de la St Jamess Palace.

„Ducele și ducesa de Cambridge au plăcerea să vă anunțe că botezul prințului Louis va avea loc luni, pe 9 iulie, la capela regală de la St Jamess Palace din Londa. Prințul Louis va fi creștinat de reverendul  Justin Welby, arhiepiscop de Canterbury şi lider al Bisericii Anglicane', a anunțat astăzi palatul Kensington.

Citește și: Ce fiică superbă are Arnold Schwarzenegger! Acum are 28 de ani și este iubita unui actor celebru de la Hollywood

Prințul Louis a venit pe lume pe 23 aprilie

Kate a devenit mamă pentru a treia oară pe 23 aprilie. Ea a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, prințul Louis Arthur Charles. Bebelușul este al cincilea moștenitor la tronul Marii Britanii și al șaselea strănepot al Reginei Elisabeta a II-a.

Prințul Louis a bătut un nou record, fiind oficial la naștere, cel mai greu copil regal din linia de succesiune din ultimii ani și cel mai greu băiețel. El  a cântărit la  naștere 3,83 kg, fiind desemnat cel mai grăsut dintre copiii prințului William, depășindu-i pe frații săi. Prințul George, născut pe 22 iulie 2013, a cântărit 3,79, în timp ce sora sa, prințesa Charlotte, născută pe 2 mai 2015, a cântărit 3,71 kilograme.Tatăl său, prințul William, a cântărit 3,22 de kilograme, în timp ce prințul Charles a cântărit 3,35 kilograme. Prințul Harry a fost ceva mai slăbuț la naștere, venind pe lume în septembrie 1984 cu doar 3,12 kilograme.

Citește și: