Marcel Pavel are coronavirus. Toată echipa de la ”Te cunosc de undeva”, în pericol

Marcel Pavel, confirmat cu coronavirus

Marcel Pavel a fost confirmat cu noul coronavirus, iar acum toți membrii echipei de la 'Te cunosc de undeva' tremură la gândul că ar putea fi infectați. Echipa s-a reunit săptămâna trecută, pe 8 iunie. Cum au trecut mai puțin de două săptămâni până când Marcel a manifestat simptomele și a fost confirmat cu Covid-19, toți colegii lui ar trebui să se testeze.

Marcel Pavel, În vârstă de 60 de ani, a fost confirmat cu noul coronavirus, după ce a acuzat simptome de răceală. Artistul a început filmările la 'Te cunosc de undeva' săptămâna trecută, iar apoi a făcut turul emisiunilor de televiziune pentru a promova show-ul.

Bucuria revederii a fost mare, după atâtea săptămâni în care nu s-a putut filma nimic, iar din imaginile publicate de membrii echipei de la 'Te cunosc de undeva' pe rețelele sociale, nimeni nu pare să-și fi bătut prea mult capul cu regulile de distanțare.

'Bună dimineața, dragi prieteni! Am început filmările pentru un nou sezon la „TE CUNOSC DE UNDEVA”-(Antena 1), alături de draga mea prietenă și parteneră de scenă MONICA ANGHEL! Dumnezeu să ne binecuvânteze!', scria Marcel Pavel pe Facebook, a doua zi după filmări.

Marcel Pavel, confirmat cu noul coronavirus

Marcel Pavel a fost transportat cu izoleta la spital miercuri seară. Artistul acuza de mai multe zile simptome de răceală și a decis să facă testul pentru Covid-19.

Cântărețul era convins că nu este vorba despre coronavirus, pentru că nu manifesta simptomele tipice pentru Covid-19. 'Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine. Aștept mâine rezultatul și sper să fie negativ', a declarat Marcel Pavel pentru Click!.

Citește și: