Manuela Hărăbor, vacanță în Bulgaria! Nu degeaba e considerată una dintre cele mai frumoase actrițe de la noi. Imagini de colecție cu „Pădureanca”

Manuela Hărăbor, vacanță în Bulgaria! Nu degeaba e considerată una dintre cele mai frumoase actrițe de la noi. Imagini de colecție cu „Pădureanca”

Manuela Hărăbor s-a bucurat recent de o frumoasă vacanță în Bulgaria, unde a fost împreună cu fiul ei. Deși a împlinit 50 de ani, superba actriță nu-și arată deloc vârsta, iar imaginile cu ea de pe plajă au cucerit internetul.

 

Despre Manuela s-a spus mereu că are cea mai frumoasă privire din cinematografia românească și este actrița cu cei mai frumoși ochi din România. Dar Manuela atrage și acum toate privirile când își face apariția în public pentru felul în care arată. Pe zi ce trece parcă devine și mai frumoasă.

Citește și: Ileana Lazariuc are o familie perfectă. Cei doi băieți ai vedetei sunt superbi

Manuela Hărăbor arată senzațional la 50 de ani

Superba actriță a postat pe rețelele de socializare imagini cu ea pe plajă, iar acestea au strâns imediat sute de like-uri. „Sunteți de o frumusețe rară!', „Superbă și misterioasă ca marea!'. „O frumusețe', „Superbă', „Pădureanca noastra dragă….la malul mării', au comentat fanii.

Manuela Hărăbor  A debutat în actorie la vârsta de 4 ani, în filmul „Veronica' (1972), însă a devenit celebră pentru rolul Siminei din filmul „Pădureanca', în 1987.. Trecerea timpului nu și-a pus deloc amprenta pe chipul ei și afișează în continuare o siluetă de invidiat ca în tinerețe.

„Îmi place că mi se spune în continuare «Pădureanca», chiar dacă sunt cu treizeci de ani mai bătrână', spune Manuela.

Citește și: